Eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi Mallorca Formasıyla Övgüler Aldı!

Ara transfer döneminde Lazio'dan, Mallorca'ya transfer olan Kosocalı golcü Vedat Muriqi hakkında İspanyol basınından övgü dolu sözler geldi.

15.02.2022-15:50 - (Son Güncelleme: 15.02.2022-15:50) Eski Fenerbahçeli Vedat Muriqi Mallorca Formasıyla Övgüler Aldı!

La Liga'da Mallorca'nın Athletic Bilbao'yu 3-2 mağlup ettiği mücadeleye damga vuran isimlerden birisi de Kosovalı golcü Vedat Muriqi oldu. Futbolcu kazandıkları maçda asist yapma başarısı gösterirken, karşılaşmanın ardından yoğun övgüler aldı.

PERFORMANSI BEĞENİ KAZANDI

Lazio'dan Mallorca'ya satın alma opsiyonlu kiralanan Vedat Muriqi, İspanyayı sallamaya devam etmekte. Kosovalı golcü takımının Athletic Blbao'yu 3-2 mağlup ettiği maçta oynadığı futbolla ön plana çıkarken iki kez ise asist yaptı. Geçtiğimiz hafta Cadiz'i mağlup eden Mallorca, Athletic Bilbao'yu da mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini almış oldu. İspanya basını maçın ardından Vedat Muriqi'ye övgü dolu sözler sıraladı.


Ülkede çıkan haberlerde, ''Kubo ve Muriqi, Athletic'i durdurdu'', ''Mallorca'nın en iyi transferi'' ifadelerine yer verildi. Ülkenin önde gelen Marca Gazetesi Kosovalı futbolcuyla ilgili olarak, 'Mallorca, Muriqi ile Athletic'i fethetti'' başlığına yer verdi. Haberin detayında ise, 'Mallorca yine Vedat Muriqi'nin ön plana çıktığı bir karşılaşmadan galip ayrıldı. Kosovalı forvet sayesinde yine rakip kalede bol pozisyon üretildi. Muriqi'nin gelişi Mallorca Teknik Direktörü Luis García Plaza için 'Balzamik' etkisi yarattı. Athletic Bilbalo zaferinde takımının temel taşlarından biriydi. Yaptığı asistlerle adeta resital sundu.' ifadeleri yer buldu.

Kosovalı futbolcunun yakın zamanda transfer döneminde Fenerbahçe'ye gelmesine dört gözle bakılıyordu. Futbolcunun sarı lacivertlilere transfer olması beklenirken Kosovalı'dan ters bir hamle gelmiş ve Lazio'dan İspanyol ekibi Mallorca'nın yolunu tutmuştu. Yaşanan bu gelişme gündeme bomba gibi düşmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal