TFF Asbaşkanı Servet Yardımcı'dan MHK ve hakemler hakkında açıklamalar geldi!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF Asbaşkanı olan Servet Yardımcı, MHK'nın tarihi hakem kararına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yaptığı açıklamalar çok konuşuluyor.

10.03.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 10.03.2022-12:22) TFF Asbaşkanı Servet Yardımcı'dan MHK ve hakemler hakkında açıklamalar geldi!

MHK'nın son olarak hakemlerle ilgili aldığı kararlar sonrası gözler TFF'ye çevrilmiş durumda. Hakemler hakkında alınan kararların ardından TFF Asbaşkanı Servet yardımcı açıklamalarda bulundu. Servet Yardımcı'nın konuyla ilgili söylediği sözler taraftarların ve kamuoyunun gündeminde yer aldı.

Asbaşkanın açıklamaları dikkat çekti

Servet Yardımcı konuyla ilgili olarak, 'Bu konuda sadece bir bilgilendirme yaptık. Yeni bir yapılanma ve gençleştirme hareketi olduğunu bildirdik. UEFA sadece gerekçesini sorar. Eğer kriminal bir gerekçe yoksa, ki yok, bizim verdiğimiz bilgiler de onlar için yeterli.'

Servet Yardımcı, MHK'nın kararları hakkında konuştu.

Sitem etti

Servet Yardımcı kendisine yönelik eleştirilere yönelik olarak, 'MHK’nın yeniden yapılandırılması ile ilgili olarak UEFA ve FIFA’ya uyumlu bir yapı oluşturmak istedik. Bu yapının tesis edilmesi için David Ellary ismini önerdim. Gelecek hakemlik müessesemizin röntgenini çekecekti. Henüz rapor gelmedi. Benim hakemlik konusunda tek müdahalem kurumsal bazda bu oldu. Ama hep hedefteyim?'

'UEFA’da 55 federasyonun bağlı olduğu komitenin başkanıyım. Oradaki tecrübeyi aktarmak da başka bir amacım. Ben isimlerle değil, kurumsal olarak ne yapılması gerektiği ile ilgileniyorum.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Kaynak: Ajansspor.com

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal