MHK'nın kararlarının ardından Hakem Mete Kalkavan istifa kararı aldı!

Türkiye Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Lig'de görev alan hakem kadrosunu yeniden belirlerken 13 ismi listesinden çıkarmıştı. 13 hakemin arasında olmamasına rağmen Hakem Mete Kalkavan görevinden ayrıldı.

09.03.2022-15:12 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-16:01) MHK'nın kararlarının ardından Hakem Mete Kalkavan istifa kararı aldı!

MHK'nın hakemler ile ilgili aldığı karar Türk futbolunun gündemine bomba gibi düşmüştü. MHK'nın aldığı karar çerçevesinde bazı hakemlerin Süper Lig'de bu sezon daha görev alamayacağı duyurulmuştu. Açıklanan listede olmamasına rağmen 43 yaşındaki Mete Kalkavan'ın hakemliği bırakma kararı aldığı öğrenildi. Mete Kalkavan'ın kararını Merkez Hakem Kurulu'na ilettiği öğrenildi.

Aldığı karar gündeme oturdu

43 yaşındaki Mete Kalkavan'ın aldığı karar Türk futbolunun resmen gündemine oturdu. Hakemin Süper Lig'in geri kalanında görev alacak olmasına rağmen böyle bir karar vermesi hayrete düşürdü. Hakemin istifa kararı ile ilgili gelişmeden sonra diğer hakemlerin tutumu merak konusu haline geldi.

Kimler listeden çıkarılmıştı?

MHK'nın açıkladığı listede Süper Lig'in geri kalanında görev alamayacak olan hakemler;  Cüneyt Çakır, Ali Palabıyık, Aldulkadir Bitigen, Fırat Aydınus, Bahattin Şimşek, Burak Şeker, Suat Arslanboğa, Hüseyin Göçek, Mert Güzenge, Tugay Kaan Numanoğlu, Alper Ulusoy, Halis Özkahya oldu. Özgür Yankaya ise sadece VAR hakemi olarak görev alacak. Listeden çıkarılan hakemler Türk futbolunda çok büyük yankı uyandırmış durumda. Hakemlerin görevden çıkarılma gerekçeleri ise kamuoyunda dev bir soru işareti haline geldi.

Mete Kalkavan hakemliği bıraktı.

Sezonun geri kalanında Süper Lig'de hangi hakemler görev alacak?

Yaşar Kemal Uğurlu

Halil Umut Meler

Atilla Karaoğlan

Arda Kardeşler

Erkan Özdamar

Ümit Öztürk

Ali Şansalan

Sarper Barış Saka

Zorbay Küçük

Yasin Kol

Volkan Bayarslan

Kadir Sağlam

Mustafa Kürşad Filiz

Çağdaş Altay

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal