TFF 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili hakkında karar verdi mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Fenerbahçe'nin 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili için yaptığı başvuru hakkında konuştu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili ile ilgili olarak yapılan başvurunun henüz gündemlerinde olmadığını, bu konuyla ilgili olarak yakın zamanda bir karar verilmeyeceğini söyledi.

06.07.2022-09:33 - (Son Güncelleme: 06.07.2022-09:33) TFF 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili hakkında karar verdi mi? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Fenerbahçe'nin 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili için yaptığı başvuru hakkında konuştu

Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Futbol Federasyonu’nun başkanlık seçimine tek aday olarak katılarak seçimi kazanan Mehmet Büyükekşi, görevine hızlı bir başlangıç yapmıştı.

Yayın ihalesi, fikstür çekimi, yayın gelirleri gibi birçok konuda kısa bir süre içerisinde kararlar almayı başaran TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetimi büyük bir takdir toplamıştı.

TV100’de yayınlanan Candaş Tolga Işık’ın Az Önce Konuştum programına geçtiğimiz gün konuk olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, yaptığı açıklamalarla gündem yarattı.


Mehmet Büyükekşi 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili hakkında...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Fenerbahçe’nin 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili konusunda federasyona yapmış olduğu başvuruyla ilgili olarak ;

‘ 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili konusu göreve geldiğimiz günden bu yana bizim önümüze gelmedi. Bu konu 2 önce gündeme alınmış, 2 yıldan beri federasyon bu konuda bir karar vermemiş. Biz göreve geleli ise 15 gün olmuş, birçok konuyu 3-5 günde çözmüşüz ve önümüzde çok önemli projeler var. Bana 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili ile ilgili olarak sorular geliyor. Bu konu sorun mu, değil mi, onu da bilmiyorum ben. Bir konuda bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmam demiştim. Şu an bu konuda yorum yapamam. Ne söylersem yanlış olur. Şu anda Türkiye Futbol Federasyonu olarak bizim gündemimiz, Türk futbolunu ilgilendiren önemli konular üzerine kurulu. Bir yıllık bir görev süremiz var. Bu bir yıl içinde belki on yılda, yirmi yılda yapılmamış, yapılmayacak işleri yapmayı hedefliyoruz. Bunu ne zaman çözeceksiniz, yapacaksınız, bu konuları ben doğru bulmuyorum. Bizim hedefimiz Türk futbolunda güzel bir iklim yaratmak. Bu işi yaparken de tüm kulüplerin el ele vererek yapmasını istiyoruz. 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili ile ilgili olarak ne zaman müracaat edilmiş, niye karar verilmemiş, onları da bilmiyorum… ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal