Beşiktaş 1959 yılı öncesi şampiyonluklar için başvuru yapacak mı? Beşiktaş Fenerbahçe’nin yaptığı başvuruya destek verecek mi? Başkan Ahmet Nur Çebi açıkladı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe’nin 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş, Fenerbahçe’nin TFF’ye yaptığı başvuruya destek verecek mi?

21.06.2022-11:27 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-11:27) Beşiktaş 1959 yılı öncesi şampiyonluklar için başvuru yapacak mı? Beşiktaş Fenerbahçe’nin yaptığı başvuruya destek verecek mi? Başkan Ahmet Nur Çebi açıkladı!

Türk futbolu bir süredir meşgul eden konulardan biri olan 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili ile ilgili olarak sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe, geçtiğimiz aylarda Türkiye Futbol Federasyonu’na konuyla ilgili olarak resmi bir başvuru yapmıştı.

TFF'ye Fenerbahçe başvuruda bulunmuştu

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yapmış olduğu bu başvuruyu belirtilen tarih aralıklarında şampiyonlukları bulunan Beşiktaş’ın destek verip vermeyeceği ise merakla bekleniyordu.

(Görüntü NTV Spor'dan alınmıştır.)

Beşiktaş 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili konusuna destek verecek mi?

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’ta düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe’nin 1959 yılı öncesi şampiyonlukların tescili ile ilgili olarak yapmış olduğu başvuru hakkında konuştu. Başkan Çebi, yapmış olduğu açıklamalarda ;

‘ Biz Beşiktaş olarak adalet ve vicdanın olduğu her yerde varız. Fenerbahçe’nin 1959 yılı öncesi şampiyonlukların sayılması ile ilgili yapmış olduğu talep adaletli ve vicdanlı şekilde karşılanacaksa, adalet ve vicdan yapılıyorsa olumsuz bakmayız. Orada hedef 3 kuruş daha fazla pay alalım, formamız bir başkasından daha fazla yıldız olsun diyeyse bu sıkıntılı süreçlerde, bu tür konulara gerek yok. Konu adalet ve vicdansa niye destek olmayalım. Eşit bir şekilde uygulanacaksa bizim için sakıncası yok. Başka amaçlarla yapılıyorsa gerek yok, anlamı yok. Adalet içinse biz buna destek oluruz. ‘ ifadelerini kullandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal