Galatasaray'da yolların ayrıldığı sportif direktör Pasquale Sensibile'nin aldığı maaş gündem oldu!

Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkan olmasının ardından köklü değişiklikler devam ediyor. Sarı kırmızılılarda bu anlamda yolların ayrıldığı isimlerden birisi olan sportif direktör Pasquale Sensibile'nin almış olduğu maaş taraftarlardan tepki çekti.

21.06.2022-11:22 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-11:30) Galatasaray'da yolların ayrıldığı sportif direktör Pasquale Sensibile'nin aldığı maaş gündem oldu!

Sarı kırmızılılarda Dursun Özbek'in başkan seçilmesinin ardından köklü değişimler yaşanmakta. Kulüpte sil baştan yenilikler yapan Özbek, Burak Elmas yönetiminde göreve gelen Sensibile ile de yolları ayırdı. Sportif direktör ile yolların ayrılmasının ardından ortaya çıkan gerçekler ise çok konuşuluyor.

Tazminat ödenecek

Geçen sezonun ikinci yarısında göreve başlayan sportif direktör Sensibile'ye bu ayrılık nedeniyle 660 bin Euro'luk tazminat ödenecek. Galatasaray'ın mali olarak zor bir dönemden geçerken 50 yaşındaki İtalyan futbol adamına ödenecek tazminat gündem olmuş durumda. Galatasaray'da 17 Şubat'ta göreve gelen ve sadece 123 gün çalışan Sensibile'ye yaklaşık olarak 12 milyon lira ödenecek. 


Günlük ücreti hayrete düşürdü

Galatasaray Kulübü, Sensibile'ye böylece görevde kaldığı her gün için neredeyse 100 bin TL ödemiş olacak. Galatasaray bununla beraber yeni sezon formaları 800 TL'den satışa sunulurken, Sensibile'nin tazminatının yaklaşık 15 bin forma parasına denk olması dikkat çekti. Konuyla ilgili Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyadan yoğun bir şekilde tepki gösteriler. Dursun Özbek'in göreve gelmesi sonrasında sarı kırmızılı taraftarlar tarafından Burak Elmas yönetiminde alınan kararlara verilen tepkiler devam ediyor.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal