Galatasaraylı yıldız Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden oyuncunun transfer durumuyla alakalı açıklamalar geldi!

Galatasaray'ın ve A Milli Takım'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri Erkut Söğüt oyuncu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ünlü menajer oyuncunun transfer durumuyla ilgili açıklamasında, 'Kerem Aktürkoğlu bir gün Premier Lig'de oynayacak. Bugün doğru zaman mı emin değilim.' ifadelerine yer verdi.

21.06.2022-09:52 - (Son Güncelleme: 21.06.2022-10:01)

Galatasaray formasıyla geçen sezon önemli işlere imza atan ve A Milli Takım'ın vazgeçilmez oyuncularından birisi haline gelen 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Genç futbolcu gösterdiği performansla pek çok takımın transfer radarında bulunuyor. Oyuncu ile ilgii son olarak menajerinin yaptığı açıklamalar ise büyük yankı uyandırmış durumda.

Söylediği sözler büyük yankı uyandırdı

Futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, Kerem Aktükoğlu ile ilgili açıklamasında 'Kerem'e çok ilgi var, Türkiye 4. liginden geldi. Başakşehir'deydi ama A takıma giden yol yoktu, sırf oynamak için alt liglere düştü. Yani alt liglerde gece gündüz üç yıl oynadı ve sonra Galatasaray'a geldi. Yavaş yavaş onu adapte ettiler ve bu yıl Galatasaray ve Türkiye için ilk 11'de en resmi maça çıkan oyuncu oldu. Zihniyet açısından inanılmaz bir çocuk, her zaman gelişmek istiyor. Onunla çalıştığım için gerçekten çok mutluyum.' ifadelerine yer verdi.


Oyuncunun İngiltere'ye gitme durumundan bahsetti

Erkut Söğüt devam eden açıklamalarında Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği ile ilgili olarak, 'Kerem Aktürkoğlu bir gün Premier Lig'de oynayacak. Bugün doğru zaman mı emin değilim. Ben bir futbol uzmanı değilim. Bu ligde ya da bu ligde oynayabileceğini asla yargılayıp söylemem. Ben daha çok sözleşmeler ve marka oluşturma konusunda uzmanım. Ekibimde bu lig ya da bu ligde oynayacak uzmanlar var. Onu Salah ya da Kevin De Bruyne gibi bir oyuncuya benzetiyorum. Her gün kendini geliştiren oyuncular. Bu zihniyete sahip oldukları için kendilerine değer katan, daha iyiye giden oyuncular. Her sezon daha çok gelişiyorlar. Kerem de böyle. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor. Bu yüzden bir gün en iyi takımlarda oynayacağına eminim.' şeklinde açıklamalarına son verdi.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal