Tesla Sitesinde Yayınladı: Türkiye İçin Yeni İş İlanları!

Dünyanın en popüler elektrikli otomobil üreticisi olan Tesla, Türkiye için yeni iş ilanlarını yayına aldı. Kendi sitesinden paylaştığı ilanda satış danışmanı ve operasyon koordinatörü arandığını duyurdu.

13.02.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 13.02.2022-16:46)

Tesla, dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi olarak konumlanıyor. Elektrikli otomobillerin yaygınlaştığı dönemde sunduğu teknolojiler sayesinde çok seviliyor ve tüm dünyada iyi satış rakamlarına ulaşıyor.

Tesla, geçtiğimiz ayda resmi olarak Türkiye'ye giriş yapacağını açıklamıştı. Açıklamanın sonrasında ise şirketin üst düzey yöneticileri belli olmuş ve ilk iş ilanları yayınlanmıştı. Şimdi ise  Tesla Türkiye'den yeni bir hamle geldi ve yeni iş ilanları yayınladığını kendi sitesinden duyurdu.


TÜRKİYE İÇİN YENİ İŞ İLANLARINI YAYINA ALDI

İnternet sitesindeki iş ilanları kısmına baktığımız ise şu anda açık 3 pozisyon bulunuyor. Bu ilanların 2 tanesi yeni yayına alındı. Yeni ilanlarda mağaza için satış danışmanı ve operasyon koordinatörü aranıyor. Tesla satış danışmanı mağazada müşterilere aracın tanıtımını yapacak ve satıştan sorumlu olacak.

Operasyon Koordinatörü yapacağı görev, şirketin Türkiye'deki satış operasyonları yönetecek olması. Şirketin Mağaza Müdürü ilanı hala yayında aktif bir şekilde sergileniyor. Ekstradan ise geçtiğimiz günlerde yayınlanan Proje Yöneticisi iş ilanı ise yayından kaldırılmış. Bu durum iş ilanlarına talebin olduğunu ve gerekli kişilerin bulunduğunu bizlere gösteriyor.

Şirketin yöneticileri tarafından yapılan açıklamalara göre Tesla Türkiye, 2021 yılının Kasım ayından beri aktif olarak çalışmalarını sürdürüyor. Tesla, ülkemizde 2022 yılında ilk otomobil satışını gerçekleştirmek istiyor. Bunun için gerekli çalışmaları yapan şirket, hızlı bir şekilde yol alıyor.

TESLA ÜLKEMİZDE 4 MODELİNİ SATIŞA ÇIKARTACAK

Tesla, ülkemizde 4 modelini satışa sunacağını söyledi. Bu modeller ise Model S, Model X, Model 3 ve Model Y olacak. Firmanın tüm otomobillerinin ülkemizde satılması bekleniyor. Özellikle şirketin geçtiğimiz aylarda üretime başlayan Gigafactory Berlin fabrikasının faaliyete geçmesi şirketin Türkiye'ye gelmesini kolaylaştırdı. 

TÜRKİYE'DE 10 ADET SUPERCHARGER ŞARJ İSTASYONLARI KURACAK

Şarj istasyonlarıyla ilgili çalışma yapan Tesla, ülkemizde 10 adet Supercharger şarj istasyonu kuracak. Bu vesileyle Tesla araçları şarj etmek de büyük oranda kolaylaşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal