Teşkilat 101. bölüm fragmanı yayınlandı: TRT 1 dizisi Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak?

Güçlü oyuncu kadrosu ve heyecan dolu hikayesiyle yeni sezonda da başarılı gidişatına devam eden Teşkilat dizisinin 101. bölüm fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Dizinin son bölümünde yaşananlar ise yeni bölümün heyecanla beklenmesine sebep oldu. Peki TRT 1 dizisi Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak? Sorunun yanıtları haberimizde…

24.03.2024-16:36 - (Son Güncelleme: 24.03.2024-16:36)

Ekranların başarılı dizilerinden birisi olan Teşkilat dizisinde 101. bölüm fragmanı ekrana geldiği günden beri izleyenler 24 Mart 2024 Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümün başlamasını bekliyor. TRT 1 ekranlarında her Pazar günü yayınlanan Teşkilat dizisinin bu akşamki yeni bölümünde neler olacağını bilmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. TRT 1 dizisi Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak?

TRT 1 dizisi Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak?

Milli Muharip uçağının muhteşem uçuşunu izlerken, Çetin Kambur'u başarısızlıkla suçladı. Kambur'un kafasındaki tek düşünce, Ömer'in cesedini bulmaktı. Ekip, Ömer'e ulaşamamanın endişesiyle doluydu. Durumu öğrenen Neslihan adeta yıkıldı. Ekip, Ömer'i sağ salim bulmak için hemen seferber oldu. 

Teşkilat 101. bölüm fragmanı yayınlandı: TRT 1 dizisi Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak?

Ancak Ömer'den haber alamadıkça umutları tükenmeye başladı. Fakat düşman, beklenmedik bir anda kendini Teşkilat'ın elinde bulacaktı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal