Tesettüre girdiğini açıklamıştı: Damla Ersubaşı kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, özel hayatıyla magazin gündeminde yer alıyordu. Son olarak tesettüre girdiğini açıklayan Ersubaşı, bu konuda gelen eleştirilere sert tepki göstermişti. Peki Damla Ersubaşı kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte Damla Ersubaşı hayatı ve biyografisi…

26.03.2024-12:42 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-12:42)

Yılan Hikayesi ile oyunculuk hayatına başlayan ancak asıl çıkışını Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteriyle yapan Damla Ersubaşı’nın özel hayatı sık sık sosyal medyada ve magazinde gündem oluyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından tesettürlü fotoğraflarını paylaşan Ersubaşı, bu konuda kendisine yöneltilen eleştirilere adeta isyan etmişti. Peki Damla Ersubaşı Kimdir, hangi dizilerde oynadı?

Damla Ersubaşı kimdir?

Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açtı. Küçük yaşta, o dönemin popüler dizilerinden biri olan Yılan Hikayesi'nde rol alarak televizyon dünyasına adım attı. Ancak gerçek çıkışını, 2003 yılında yayınlanmaya başlayan Sihirli Annem dizisiyle gerçekleştirdi. Ardından mide ameliyatı geçirerek hızla kilo verdi ve dış görünümünde büyük bir değişim yaşadı. Bu değişimi sık sık sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşıyor.

Tesettüre girdiğini açıklamıştı: Damla Ersubaşı kimdir, hangi dizilerde oynadı?

2016 yılında iş adamı Mustafa Can Keser ile hayatını birleştiren Ersubaşı, bu evlilikten 2 kız çocuğu sahibi oldu. Ancak mutlu birliktelikleri, eşinin başka bir kadınla samimi şekilde yakalandığı haberleriyle sarsıldı. Aldatıldığını kabul eden Ersubaşı, evliliğini sürdürme kararı aldı. Ancak, yaşanan bu ihanet sonrası evliliklerindeki sorunlar artarak devam etti ve çift, 2020 Eylül ayında tek celsede boşandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal