Dünya yıldızları Türkiye’de konser verecek: Jay-Z ve Taylor Swift konser biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Müzik dünyasının en büyük isimlerinden olan Jay-Z ve Taylor Swift, Türkiye’de konser vermeye hazırlanıyor. İki dünya yıldızının ne zaman Türkiye’ye geleceği ve konserlerin bilet fiyatlarının ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki Jay-Z ve Taylor Swift konser biletleri ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar…

26.03.2024-11:53 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-16:48)

Müzikseverleri heyecana boğacak bir gelişme yaşandı. Müzik dünyasının en önemli isimlerinden Taylor Swift ve Jay-Z’nin de içlerinde bulunduğu müzisyen grubu Türkiye’de bu yıl konser vermeye hazırlanıyor. Haber sonrası büyük heyecana kapılanlar konser tarihini ve biletlerin ne zaman satışa çıkacağını merak etmeye başladı.

Jay-Z ve Taylor Swift konser biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Festival organizatörü Özcan Ertaş, Türkiye'deki müzik tutkunlarını sevindirecek müjdeli bir haberle gündeme geldi. Sabah gazetesine göre, dünya çapında tanınan isimlerden Taylor Swift ve Jay-Z gibi ünlü müzisyenler, Türkiye'de konser verecekler. Konser biletleri 20 Kasım'da ön satışa sunulacak ve etkinlikler, 2025 Şubat'ında gerçekleştirilecek.

Dünya yıldızları Türkiye’de konser verecek: Jay-Z ve Taylor Swift konser biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Ertaş, konserlerle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye'nin müzik sahnesini uluslararası alanda güçlendirmek ve müzikseverlere unutulmaz deneyimler yaşatmak amacıyla hareket ediyoruz. Taylor Swift, Jay-Z gibi dünya çapında tanınan isimleri Türkiye'de ağırlayarak müzikseverlere eşsiz bir deneyim sunmak istiyoruz. Sahne için yurt dışından 200 TIR'lık ekipman getirilecek. Bu konserler, Türkiye'nin zengin kültürünü ve müzikal çeşitliliğini dünyaya tanıtmak için önemli bir fırsat olacak."

Jay-Z 2006 yılında gelecekti

Rap sanatçısı Jay-Z, Türkiye’de 2006 yılında Türkiye’de konser vermeyi planlamıştı ancak yaşanan terör olayları sebebiyle konser iptal edilmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal