Terörist Hafter’in Sağ Kolu Coronavirüse Yakalandı

Libya’da CIA adına Mısır ve BAE sponsorluğunda savaşan ve ülkeyi kan gölüne çeviren Hafter’ın ön sözcüsü coronavirüse yakalandı.

18.03.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 18.03.2020-11:43) Terörist Hafter’in Sağ Kolu Coronavirüse Yakalandı

Libya’da CIA adına Mısır ve BAE sponsorluğunda savaşan ve ülkeyi kan gölüne çeviren Hafter’in ön sözcüsü coronavirüse yakalandı.

haber365 (TRABLUS)- Trablus’ta bulunan haber365 muhabirinin edindiği bilgilere göre Coronavirüs, terörist Hafter’in işgal ettiği bölgede hızla yayılıyor.

İşgal altındaki bölgede virüsün Haftere bağlı teröristlerin kamp ve karargahlarında hızla yayıldığı belirtiliyor. Suriye ve İran’dan götürülen silahlı teröristlerden yayıldığı tesbit edilen virüsün Hafter’e bağlı birlikleri rehin aldığı belirtiliyor.

Silahlı çetelerinin virüse yakalanmalarından dolayı Hafter’in ateşkesi masaya getireceği de alınan bilgiler arasında bulunuyor.

Diğer taraftan Halife Hafter’e bağlı terörist grubun sözcüsü Ahmed el-Mismari, Mısır ziyaretinin ardından yeni tip koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındı. Haber, Hafter’e yakın kaynaklar tarafından doğrulandı.

Dubai merkezli El-Arabiya televizyonu, Mismari'nin Mısır ziyaretinin ardından coronavirüs şüphesiyle karantina altına alındığını "son dakika" koduyla duyurdu.

Mismari de Facebook hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla haberi teyit etti. Mısır ziyareti esnasında kendisine eşlik eden heyetle 2 hafta karantinada kalacaklarını ifade eden Mismari, karantina dönemlinde gelişmeleri takip edeceğini ve gerekirse görüntülü açıklama yapacağını kaydetti.

Hafter milislerinin sözcüsü Mismari, geçen hafta kendisine eşlik eden heyetle birlikte Mısır'da bir dizi temaslarda bulunmuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal