Terazi Burcu Cinsellikle Nasıl?

Terazi zarifliğin, inceliğin, çekiciliğin burcudur. Onun sakinliği aklınızı başından alabileceği gibi, gülümseyişi de içinizi bir hoş edecektir. Terazi burcu hayatta nasıl yumuşak adımlar atıyorsa, sekste de öylesi yumuşak adımlar atar.

29.07.2020-12:14 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-12:12) Terazi Burcu Cinsellikle Nasıl?

terazi burcunun maceracı bir yönü olsa da, yine de belli sınırlar çerçevesindedir. Önceliği eşitliğe verir. Karşısındaki kişi kim olursa olsun, onunla eşit düzeyde davranmalıdır.

Terazi burcu cinsellikle nasıl etkileşim halindedir derseniz, onu bir keşif alanı gibi görür. Gezmeyi, para harcamayı, lüks yaşamı seven Terazi için, seks de pahalı bir şey olabilir. Köhne yerler, izbe ortamlar, nasıl yaşadığı belirsiz insanlar, serseri ruhlu kişiler onlara göre değildir. O, takım elbiseli ve şık abiyeli insanlardan, nezih ortamlardan hoşlanır. Sevişecek birini seçerken, onu görselliğine, kalitesine ve maddi durumuna göre değerlendirir. Bohem bir yaşamdan hazzetmez. Kadınları, birlikte olacakları adamlara harcama yaptırmaya bayılırlar. Erkekleri de birlikte olacakları kadınlar için bonkörlükten kaçınmazlar. Onunla belli sınırlar dahilinde, hoş birliktelikler yaşayabilirsiniz. Asla, içine girmekten emin olamayacağı bir maceraya atılmaz, heyecana kapılmazlar.

Terazi Burcu Ve Cinsellik İlişkisi Nasıldır?

Terazi burcu cinsellikle nasıl bir bağ kuruyorsa, aşkla da o bağı kurar. Aşkın burçlarından biridir. Beğendiği biri varsa, ona çabuk tutulur. Bu yüzden, dokunacağı insanın kokusu, teninin hassasiyeti, öpüşme şekli çok önemlidir. Öpüşmeyi seven bu burç için, eğer orada eğreti bir durum yaşanırsa, bir daha o kişiyle seks ilişkisi içine girmez. El ve ayak bakımı onun için vazgeçilmezdir. Tırnaklara dikkat eder. Gülümsemesi cazibe doludur. Ses tonunu iyi ayarlar; kadife sesiyle, karşıdakine nasıl hitap edeceğini bilir. Karşıdakinin de ona aynı incelikle hitap etmesine önem verir. Kaba, iri kıyım, hararetli insanlar onlara göre değildir. O yerleşikliği sever. Bu yüzden, maddi gücü sağlam, belli bir kalibrenin üstündeki insanları gözüne kestirir.

Terazi Burcu Cinsellikte Ne Arar?

Terazi burcu cinsellikte kalite arar. Güzel parfüm kokuları, pahalı bir restoranda randevu, ünlü bir sanatçının konseri, bir hafta sonu kaçamağı, masmavi koylar ona göredir. O hiçbir şeyi paldır küldür yaşamaktan hazzetmez. Zevkin doruklarına yavaş yavaş yükselir. Onunla cinsellik yaşayacak insanları da, maddi güçleri olmalıdır. Yoksa, ucuz hayatların, anlık deneyimlerin insanı değildir. Hediye almaktan hoşlanır. Terazi kadınına takı, çiçek, hoş esanslı bir deodorant, peluş oyuncak ayı gibi şeyler alabilirsiniz. Lüks araçlara bayılır. Terazi erkekleri de beğendikleri kadında bir nezaket ararlar. Saç bakımına, kostüme, konuşmalara çok özen gösterirler. Bir kadının yanlarında nasıl davranacağı çok önemlidir. Ölçülü hareketler beklerler. Terazi burcu cinsellikle nasıl yol alacağını hesapladığı için, hesapsız yaşanan, akışa bırakılmış deneyimlerin heyecanları onu baştan çıkaramaz.

Terazi Burcu İçin Cinsellik Nasıl Yaşanmalıdır?

Terazi burcu cinsellikle nasıl iletişim kuracağını bilir. O, küçük oyunların, kadın-erkek stratejilerinin piridir. Kimi etkilemek istiyorsa, onunla ilgili küçük bir alan araştırması yapar ve vakit kaybetmeksizin harekete geçer. Dış mekânlarda, insanların arasında flörtleşmek hoşlarına gider. Güzel sözlerin ustasıdırlar. Tensel etkileşimler için, yakın temasa ihtiyaç duyarlar, ama bunu öyle değişik bir ayarla yaparlar ki, sizi rahatsız etmezler. Asla, size taciz uygulamazlar. Fakat, yoğun cinsel enerjilerinden de kaçmanız pek mümkün değildir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal