Oğlak Burcunun Zıt Burcu Nedir?

Oğlak burcu, 23 Aralık ve 23 Ocak tarihleri arasındaki zaman dilimini kapsayan burçtur. Toprak grubundan olan oğlak burcu dişil bir burçtur. Oğlak burcu genel olarak öncü bir karaktere sahiptir. Oğlak burcunun yönetici gezegeni Satürn'dür. Peki, oğlak burcunun zıt burcu nedir?

29.07.2020-12:11 - (Son Güncelleme: 15.04.2021-09:28) Oğlak Burcunun Zıt Burcu Nedir?

Oğlak burcunu yansıtan renkler, Kurşuni, koyu kahverengi ve nefti yeşilidir. Uğurlu taş ise Lal, kırmızı kuvartz ve kehribar taşlarıdır. Oğlak burcunun şanslı sayısı 8’dir ve şanslı günü ise Cumartesi’dir. Oğlak burcunun zıt burcu ise yengeç burcudur. 

Oğlak burcunun kişiliğini yansıtan şehirler Madrid ve Bankok gibi şehirlerdir. Oğlak grubunu yansıtan metal ise kurşundur. Oğlak burcunun en sevdiği çiçekler, siyah gül, kadife çiçeği, kamelya ve kasımpatıdır. En sevdiği ağaçlar ise porsuk ağacı, çam, söğüt, bodur ağacı, karaağaç ve kavak ağaçlarıdır.

Oğlak burcunun zıt burcuna geçmeden önce oğlak burcunun karakteristik özeliklerini incelemek gerekmektedir. Oğlak burçları için gelecek planlaması çok önemlidir. ne yapacaklarını önceden ayrıntılı bir şekilde planlarlar. Plan çok önemli olduğu için, ne yapacağını bilemediği zaman büyük kuruntu yapmaya başlar ve bu yüzden depresyona bile girebilir. İşleri de oğlak burcu için oldukça önemlidir. İşlerini yaparken kimse ile muhatap olmazlar, bu yüzden insanlar ile zor ilişki kurarlar. Fakat kendilerini hiçbir zaman yalnız hissetmezler.

OĞLAK BURCUNUN ZIT BURCU NEDİR?

Oğlak burcunu en iyi tanımlayan sözcük “kullanırım” sözcüğüdür. Oğlak burçlarının genellikle ciddi bir yapısı vardır ve oldukça tutucudurlar. Çok güçlü iradeleri vardır. Oğlak burçları çok çalışkan oldukları için başkalarının saygısını kolayca kazanabilirler. Güvenilir ve dürüst olmak oğlak burcunun başlıca en önemli özelliğidir. Görev duyguları çok gelişmiş olduğu için verilen işi büyük bir sorumluluk ve irade ile yerine getirecektir. Başarılı olmak onlar için çok önemli olduğundan bir başkası başarısız olduğunda abartabilir. 


Oğlak burçları çok iyi sır tutarlar bu yüzden iyi dostturlar. Para konusunda ise oldukça dikkatli olmasına rağmen eli açıktır. Sevdikleri söz konusu olduğunda ise oldukça cömerttirler. Geleneklerine oldukça bağlıdırlar bu yüzden duygusal ilişkiler konusunda biraz kapalıdırlar. Bu yüzden anne ya da baba olduklarında çocuklarıyla bu konularda tartışmalar yaşayabilir. Bir şeyleri organize etmeyi severler fakat kendi yaşam alanının rahatlığına göre ve kendi zevkine göre ayarlayacaktır. Oğlak burcu ruhsal olarak genellikle doyumludur.

Oğlak burcunun zıt burcu yengeçtir. Çünkü oğlak burcu olaylar karşısında dik durmayı, güçlü olmayı severler. Yengeçler ise tam ersi sürekli melankolik ve kırılgan bir yapıya sahiptir. Bu yüzden uyum sorunu yaşayabilirler. Ayrıca oğlak burçları fazlaca hesapçıdır. Her şeyi önceden hesaplar, planlar, düzenler ve önlem alır. Bu özelliği sebebiyle de oğlak burcunun zıt burcu olarak koç, yengeç ve terazi burçları gösterilebilir. Bu burçlar oğlakları fazla sıkı, çok disiplinli bulabilecekleri için düşüncelerini anlamsız ve sıkıcı bulabileceklerdir. Güvenilir olduğunu bilirler fakat oğlakların fazla hesapçı olması bazen bunaltıcı olabilmektedir.

Oğlak burcu erkeği uyumlu olduğu burca sahip birisini sevdiğinde ona karşı çok sıcak kanlı ve sevecen olmaktadır. Oğlak burcu ile ilişki yaşayan bir kimse, her daim sevildiğini fark eder. Zira oğlak burcu erkeği, dışarıdan bakıldığındaki sert görüntüsünü sevince kırar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal