Oğlak Burcunun Tüm Özellikleri

Oğlak burcu, 23 Aralık 20 Ocak tarihleri arasında doğan kişilerdir. Karşıt burçları yengeçtir. Şanslı sayıları 8’dir.

29.07.2020-11:39 - (Son Güncelleme: 29.07.2020-11:37) Oğlak Burcunun Tüm Özellikleri

Oğlak Burcunun Tüm Özellikleri, konu başlıklı açıklamak gerekirse;

  • Hayatlarını en ince ayrıntısına kadar planlamayı sevmeleri
  • Toprakla uğraşmayı en seven burç olmaları
  • Biraz fazla kuruntuluk yapıp, darılmaları
  • Para konusunda eli açık olması
  • Geleneklere bağlı yapıları
  • Çalışkanlık ve dürüstlük en temel özellikleridir.

Oğlak burçları etrafındakiler tarafında da çok ciddi, dikkatli, organize ve güçlü iradeli yapıları ile bilinirler. Tarım alanıyla ilgilenmeyi severler. Toprakla iç içe olmak, bir şeyler ekmek onları çok mutlu eden şeyler arasındadır. Oğlaklar, arkadaşları ile çok iyi sırdaş olmayı, onların dertlerine ortak olmaktan hoşlanırlar.

Oğlak burçlarının fiziksel özellikleri

Oğlak burcu insanının saçı genelde siyahtır. Çok fazla uzun boylu olmazlar, ince bir yüze ve çene yapısına sahiptirler. Spor yapmayı severler bu yüzden uzun bacaklara sahiptirler. Kendinden emin tavır sergileyerek herkesi hayran bırakırlar. Dış görünüşe önem verirler, takı takmayı sevmezler ve abartılı olmak istemezler.

Oğlak burcu ilişki durumu

Oğlak burçları duygularını kontrol altında tutmayı tercih ederler. Karşı cinse karşı belli etmek istemezler. Biraz utangaç yapıları olduğu söylenebilir. İlişkilerinde zor kişiliklerdir. Kimse onların ne düşündüğünü çok fazla kestiremeyebilir, ama içlerinde sevgi vardır ve bunu dile getirmeden gösterirler. Hediye almayı çok severler, özel gün kutlamayı ve mutlu etmeyi severler. Özellikle oğlak burcu erkekleri aşık oldukları kadını aşırı kıskanabilirler. Fakat içlerinde aşklarını elde edebilecek mücadeleyi pek göstermezler.

Oğlak burcu biraz inatçı olarak görülür, bilindiği üzere Oğlak, keçinin yavrusuna dendiği için, adının oğlak olmasından kaynaklı inatçı keçi olarak adlandırılabilirler. Oğlak burçları en çok başak ve boğa ile uyum gösterdikleri görülmüştür. Her açıdan bu burçlar bir uyum içinde olduğu görülmüştür. Hayatı çok güzel paylaşabilecekleri düşünülür. Oğlaklar klasik giyinirler, abartılı olmak onlar için çok rahatsız edicidir. Duyguları katı burçtur. Hayatta ne olmak istediklerini çok iyi bilirler, belirli hedefleri vardır. Rutin yaşamaktan hoşlanırlar, gürültü patırtı bir ortam hiç onlara göre değildir bu yüzden iş alanlarında da ofis ortam çalışmalarında oğlak burçları görülmüştür. Maceraya atılmaktan, sürprizlerden hiç ama hiç hoşlanmazlar. Beklenmedik ani olaylarda donup kalabilirler ve durumdan hiç hoşlanmazlar. Disiplinliler, hayatlarının kendi patronlarıdır onlar, kendi hayatlarını ve çevresindeki kişileri de disiplinli hale getirirler.

Oğlak burcu eğer bir anne baba ise, çocuklarını çok fazla öpüp koklamaz, şımartmak istemezler. Evlerinde ki eşyaları çok değerlidir ve onları ömür boyu kullanmak isterler, bir nevi kıymetli ve değerli görürler. Atalarının resimlerini, kıyafetlerini saklamayı severler. Çok ilginçtir ki, oğlak insanların babaannelerinin anneannelerinin gelinlikleriyle çiçekleriyle evlendikleri görülmüştür. En sevilen özelliği de kıymet bilmesi ve çok iyi bir sırdaş olmalarıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal