Televizyon kanalında Meral Akşener'i zorlayan soru: Aklıma Tayyip Erdoğan geliyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, özel bir televizyon kanalında sorulan soruları yanıtladı

11.03.2022-13:09 - (Son Güncelleme: 11.03.2022-14:17)

Özel bir televizyon kanalının programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i İsmail Küçükkaya'nın Tansu Çiller sorusu kendisini zora soktu. Sonrasında yaşanılan bu olay sosyal medyada viral oldu.

 Özel bir gazetenin yazarı olan Ahmet Hakan'ın bugünkü köşesinde, 'Tansu Çiller denince aklıma Akşener geliyor' sözlerine ne yanıt vereceğini şaşıran Akşener, "21 yıl önce olsaydı tamam ama şimdi Çiller deyince aklıma Tayyip Erdoğan geliyor' dedi.


Akşener, Çiller sayesinde tanınmıştı

İYİ Parti lideri Akşener, 1996-1997 yıllarında Refah Yol Hükümeti zamanında İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın istifa etmesi sonucunda Tansu Çiller tarafından İçişleri Bakanlığı'na atanmıştı. Akşener, böylece Çiller sayesinde siyasette tanınan bir isim haline gelmişti.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

Sabah erkenden geldik, yolda herhangi bir kapalı alan yoktu. Buraya gelmeden önce Sayın İmamoğlu ile görüştüm. Kendisinin AKOM'da çalışmalara devam ettiğini söyledi ve İstanbullular'dan bir ricası oldu. İmamoğlu, İstanbul halkının mümkün olduğunca trafiğe çıkmamasını rica etti. Çok zorunlu durumlarda dışında da evde kalmalarını rica etti. Devletin kurumlarında muhalefet-iktidar diye bir şey olmaz. İktidar muhalefetin gücünden artı devriş yapmamalıdır. Sahada çalışan insanlara başarılar biliyorum. Bu sefer vatandaş öncesinden bilgilendirdiği için umarım kötü durumlar oluşmaz. Yüksek katlarda da koordinasyonlu çalışılmasını rica ediyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal