Tel Abyad'daki Terör Hedefleri Obüs Atışlarıyla Vuruluyor

Barış Pınarı Harekatı çerçevesinde Tel Abyad'daki terör hedefleri, sabahın ilk saatlerinden itibaren obüs atışlarıyla vuruluyor.

11.10.2019-09:12 - (Son Güncelleme: 11.10.2019-14:03)

Barış Pınarı Harekatı çerçevesinde  Tel Abyad'daki terör hedefleri, sabahın ilk saatlerinden itibaren obüs atışlarıyla vuruluyor. Teröristler TSK'ye ait SİHA'ların görüntü almasını ve uçakların hedeflerini vurmasını önlemek amacıyla lastik ve mazot yakıyor.

Türkiye'nin güney sınırında terörü etkisiz hale getirmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı kapsamında, Tel Abyad'daki terör hedefleri sabahın erken saatlerinden itibaren obüs atışlarıyla vuruluyor.

Barış Pınarı Harekatı dahilinde Akçakale'nin karşısındaki Tel Abyad'daki terör örgütü YPG/PKK hedeflerine obüs atışları düzenleniyor.

Terör örgütü YPG/PKK mensupları da Tel Abyad ilçe merkezi batısı ve doğusunda, TSK'ye ait SİHA'ların görüntü almasını ve uçakların hedeflerini vurmasını önlemek amacıyla lastik ve mazot yakıyor. Yanan lastik ve mazot sebebiyle gökyüzünde siyah bulutların meydana geldiği kaydedildi.



Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal