Telefondan Virüs Nasıl Temizlenir?

Telefondaki virüsler nasıl anlaşılır? Telefondan virüs nasıl silinir? Tüm bu soruların cevabını sizler için derledik.

07.05.2018-17:00 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-16:51) Telefondan Virüs Nasıl Temizlenir?

Telefondan virüs nasıl silinir? Akıllı virüs temizleme programı indir, Android iOS telefon virüs temizleme işlemi nasıl yapılır? Telefonda virüs taraması nasıl yapılır? sorularına denk olan sorunlarınızın tüm yanıtlarını sizler için bu yazıda derledik.

Akıllı telefonlarda en çok tercih edilen işletim sistemlerinden Android veya iOS işletim sistemlerinde değişklikler olsa da ikisi de bir şekilde harici virüs kapabiliyor. Tüketiciler de bu rahatsız edici olaydan bayağı müzdarip. Kötü neticeler doğmaması amaçlı telefon kullancılarının bir an önce güvenlik önlemlerini alması lazım. Özellikle son dönemlerde ana amacı bilgisayarlar olan “fidyeci virüs” akımının akıllı telefonlara gelmesi işten bile değil. Android veya iOS olsun akıllı telefon kullananların virüs taraması yaptırıp telefondan virüsleri silmesi, temizlemesi lazım.

Telefona Virüs Girdiği Nasıl Anlaşılır?

Bu yazıda telefonunuzdaki vürsleri nasıl sileceğinizi detaylı bir biçimde anlatacağız bizi takip ederek adımları yaparsanız telefonunuzdaki sorunlardan basitçe kurtulabilirsiniz.

Telefonda Virüs Taraması ve Silinmesi

Öncelikle bize akıllı telefonumuzdaki virüsleri bulacak ve temizleyecek bir uygulama lazım ben Malwarebytes firmasının ürettiği Anti-Malware yazılımını sizlere tavsiye ediyorum. Ancak siz isterseniz Kapersky, Avast, McAffe gibi siber güvenlik yazılım firmalarının programlarını da kullanabilirsiniz. Android ve iOS telefonunuzun marketine girip yazılım indirdikten sonra telefonumuzu taratalım.

Eğer Anti-Malware yazılımını indirdiyseniz ona göre anlatıyorum;

Uygulamayı açtıktan sonra sol üstteki menü tuşuna basalım ve Tarayıcı kısmına giriş yapalım ve telefonumuzu zararlı virüslere karşı taratalım. Sonrasında programın bizi yönlendirdiği biçimde virüsleri silelim.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal