Resident Evil 7 Konusu

Korku oyunu sevenlerin merakla beklediği Resident Evil 7, tutkunlarıyla buluştu. Pek çok insanın merak ettiği Resident Evil 7 konusu hakkında bilmedikleriniz bu haberimizde…

12.05.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-16:00) Resident Evil 7 Konusu
RESIDENT EVIL 7 KONUSU

Oyunda ana karakterin ismi Ethan Winters. Bu karakterin suratını da özelliklerini de oyun boyunca çok yakından bilemiyoruz fakat oyunun başlangıcında Ethan'ın eşi Mia'dan gelen mesajla birlikte serüven start alıyor.

Mia, bir iş gezisi sebebi ile ile şehir dışına çıkıyor ve ondan bir süre haber alınamıyor. Sonrasında ise kendisi bize, bir e-posta ile her şeyin yolunda gittiğini, yakında eve dönüş yapacağını ve bizi çok özlediğini belirttiği bir video mesajı gönderir. Bir süre sonra Mia, bize yeni bir video mesaj gönderir fakat bu kez mesajda her şey çok başkadır.

İlk videoda yer alan sakin ve rahat Mia gitmiş, yerine telaşlı ve stresli bir Mia gelmiştir. Bu mesajında, bize yalan söylediğini, şu an için söyleyebileceği tek şeyin, mesajın kendisine ulaşması durumunda, bu işe bulaşmaması gerektiğini belirten Mia’dan, 3 yıl süresince herhangi bir haber alamayız.

Bu kadar uzun sürenin ardından, ana karakter Ethan, karısının sözünü dinlemiş ve sahiden de bu işten uzak kalmıştır. Mia’dan ümidini keserek normal bir yaşam sürmeye başlamıştır. Fakat bir gün, aldığı bir e-posta ile hikayenin tüm seyri değişir.

Öldü sandığı karısından gelen bu mesajda Mia, Ethan’dan kendisini kurtarmasını ister. Bu haber sonrasında ufak çaplı bir şok geçiren ana karakterimiz, ertesi gün hemen e-postada bildirilen adres olan; Dulvey, Louisiana’daki Baker çiftliğine doğru yol alır.

Baker çiftliğine ulaşan kahramanımız için artık hikaye sahiden de başlamıştır…

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal