Amblem Yapma

Amblem yapma işlemi nasıl yapılır?

11.05.2018-23:49 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-23:41) Amblem Yapma

İnsanın fotoğraf hafızası düşünüldüğünden çok daha güçlüdür. İnsanlar gördüklerini okuduklarından veya duyduklarından daha kolay anımsarlar ve bunları uzun zaman unutmazlar. Bu bilimsel yaklaşım aracılığıyla şirketler insanların markalarını hatırlamaları için çeşitli yöntemler geliştirirler. Firmaların kurulması basittir ancak zor olan görev bir marka oluşturmaktır. İnsanlar sizin markanızı hatırlamaya başladıkları zaman bunu başarmış olursunuz. Peki insanların görsel hafızalarını kullanabilmek için neler yapabilirsiniz? Bu sorunu cevabı bir logo sahibi olmaktan geçiyor.

Bir logo insanların sizi hatırlamasını sağlayacaktır. Ancak bir logo oluşturmak o kadar kolay değildir. İşletmenizi veya blogunuzu oldukça iyi tanıtabilecek ve şirketin ruhunu logoyu ifade edebilecek bir tasarım gereklidir. Bir tasarımcı bularak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Sorunlar esasen bu noktadan sonra başlar çünkü bir logo için yeterli bir miktar para ayırmanız gerekir. Profesyonel tasarımcıların isteyeceği bedeller çok daha yüksek olacakken, yeni başlayan tasarımcıların isteyeceği para daha az olacaktır. Lakin profesyonel veya yeni başlayan fark etmeksizin yapılan logo istediğiniz kadar güzel olmayabilir.

Aşağıda anlatacağımız yazılımlar genel olarak önceden tanımlı taslaklar kullanıyorlar. Marka adınızı veya sloganınızı yazarsınız, bir fotoğraf seçersiniz, çeşitli alternatifleri ayarlarsınız, birkaç müdahale yaparsınız ve logonuz güzel hazır hale gelir. Bu yazılımların bir bölümü bedava iken, bazıları logonun yüksek çözünürlüğe sahip hali için para istiyor. Fakat sizler bedava halleriyle de gayet işlevsel logolar elde edebilirsiniz.

Bu yazılım en iyi logo tasarım yazılımlardan bir tanesidir ve kullanımı bedavadır. Öte yandan logoyu tasarlamak veya indirmek için para ödemenize ihtiyaç yoktur.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal