Kulaklık Önerileri

Kulak içi kulaklık önerileri, kulaklık önerisi 2018, kulak üstü kulaklık önerisi ve en iyi kulak içi kulaklık nedir diye sizin için derledik.

04.05.2018-11:26 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-12:44) Kulaklık Önerileri

KULAKLIK İNCELEMESİ

Kulaklığınız oyun oynarken işinizi görecek ise kablolu ve kablosunun gerektiği kadar uzun olmasına dikkat ediniz. Giriş jakları ise diğer metallere göre daha iyi iletim yapan altınla kaplamalı olmalı. dB oranının fazla olması oyundaki oyun içi seslerin de daha anlaşılır olmasını sağlayacaktır. Son dönemlerde oyun şirketlerinin görüntü kadar ses kalitesiyle de keyif veren oyunlarından tam anlamıyla verim alabilmek için bunlara dikkat edin. Ayrıca bazı oyunlar mikrofon gerektiren oyunlar için mikrofonlu kulaklıklardan almanız gerekir. Mikrofonun gürültü engelleyici özelliğinin olması sizin için bir fayda olacaktır.

MÜZİK

Müzik dinlemek keyif işidir ve bu keyfi yaparken ince noktalara dikkat edilir. Kulaklık seçimindeki en önemli 2 kriter; ses kalitesi (frekans aralığı) ve yalıtımdır. Ses frekans aralığı daha fazla kulaklıklar ile daha evvel şarkı dinlerken hiç fark etmediğiniz değişik sesleri algıladığınızı fark edeceksiniz ve bu çok kaliteli bir şarkı dinleme zevki yaşatacaktır size. Diğer elzem özellik ise yüksek sesle şarkı dinlerken dışarıdan ses alınmamasıdır. Ki bu hem sizin rahatça şarkı dinlemenizi hem de başka kişilerin sizden rahatsız olmaması adına ihtiyaç duyulur.

KULAKLIK ÖNERİSİ 2018

İlk olarak seçeceğiniz kulaklığın size uygun türüne, tasarım ve malzeme kalitesine önem verin.

Rahatlığınız ve keyfiniz her şeyden önce gelir. Ufak bir kulaklık alırsanız hissedemez, büyük alırsanız ise rahatsız olabilirsiniz

İşlerinize yetecek daha doğrusu kullanım hedefinize ve kullanım yerinize uygun türü belirleyiniz.

KUTU ÜZERİNDE YAZAN TEKNİK ÖZELLİKLERE MUTLAKA BAKIN

Frekans aralığı / tepkisi: Hz cinsindendir

Empedans değeri: Ohm cinsindendir

Maksimum güç girişi: mW (mili watt) cinsindendir

Ses hassasiyeti/basınç seviyesi: db cinsindendir

Son Dakika Tekonoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal