Bursa’da WhatsApp’ı Çevirmeden Kaçmak İçin Kullanan Gruba Soruşturma

WhatsApp grubundan polis çevirmenlerini haber veren bu yolla uygulama noktalarından kaçan 100 kişilik bir gruba soruşturma başlatıldı.

12.11.2020-17:52 - (Son Güncelleme: 12.11.2020-17:49) Bursa’da WhatsApp’ı Çevirmeden Kaçmak İçin Kullanan Gruba Soruşturma

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması bazen yasalara aykırı bir şekilde kullanılabiliyor. Bursa’da polislerin kontrol noktalarını paylaşan ve bu yolla denetimden kaçan yüz kişilik bir WhatsApp grubunun üyelerine soruşturma başlatıldı.

BİRBİRLERİNE POLİS KONTROL NOKTALARINI SÖYLÜYORLAR

Bursa’nın İnegöl ilçesinde gerçekleşen durumun tespitinden sonra İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. öz konusu WhatsApp grubunda yer aldığı tespit edilen yaklaşık 100 kişi hakkında soruşturma açıldı.

Grubunun deşifre edilmesiyle gruptakiler birbirleriyle şu paylaşımı yaptı: "Arkadaşlar grubumuz az önce emniyet ekiplerince açığa çıkarılmıştır. Terörle mücadele, narkotik, asayiş tarafından incelemeye alındı. Grupta iyi niyetli arkadaşlar olduğu gibi, art niyetli terörist ve torbacılar olabilir. Devletimizin, polisimizin bir damla kanı akacağına benim kanım aksın."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal