Teknik Direktör Ersun Yanal, yeniden Fenerbahçe'de görev alabileceğini belirtti!

Ersun Yanal, Tivibu Spor kanalının Her Gün Spor programında ligin durumu ve Fenerbahçe hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Teknik adamın Fenerbahçe'yi yeniden çalıştırmaya yeşil ışık yakması büyük ses getirdi.

19.04.2022-15:15 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-15:28)

Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'u çalıştıran ve şimdilerde herhangi bir takımda görev almayan Ersun Yanal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ersun Yanal katıldığı programda özellikle Fenerbahçe ile ilgili sözleriyle taraftarların dikkatini üzerine çekti.

Sarı lacivertlilere yeşil ışık yaktı

Ersun Yanal katıldığı programda Fenerbahçe ile ilgili açıklamasında, 'Ben profesyonel bir teknik direktörüm. Fenerbahçe'de olmak, çalışmak her teknik direktör için hedeftir. Bu bir onurdur. Her zaman bunun yolu açıktır. Bana ihtiyaç olduğunda her koşulda Fenerbahçe için tamam derim.'

'Fenerbahçe taraftarı olsam da bir süre sonra bunu profesyonel bir iş olarak görmeye başladım. Bu nedenle hocalık dönemim boyunca taraftarlık duygumu ikinci plana attım.' ifadelerine yer verdi.

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe sözleri geldi.

Kulüpten övgüyle bahsetti

Devam eden açıklamalarında Fenerbahçe camiası için övgü dolu sözlerde bulunan Ersun Yanal, 'Fenerbahçeliler için sonuçtan ziyade oynadıkları oyundaki coşku ve keyif daha önemlidir. Rakibe üstünlük kurmak sadece skor üstünlüğü kurmak değildir. Sahadaki tavrınız ve tarzınızla bu üstünlüğü kurabilirsiniz. Örneğin taraftar yasakları zamanında yaklaşık 45 bin kadın taraftar maçı izlemeye, Fenerbahçe’yi desteklemeye gelerek tribünleri doldurdu' şeklinde açıklamalara yer verdi.

Ersun Yanal Fenerbahçe'nin 2013-14 sezonunda hocalık görevinde bulunmuştu. O dönem sarı lacivertliler oynadıkları etkili futbol ile Süper Lig'de şampiyonluğunu erken ilan etmişti. Takımda o sezon oynanan futbol nedeniyle Ersun Yanal büyük alkış almıştı. Fenerbahçe son olarak ise şampiyonluğunu Ersun Yanal zaman döneminde yaşadı. Sarı lacivertliler o tarihten bu yana Süper Lig şampiyonluğu elde edemedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal