Teknik Direktör Antonio Conte, PSG'yi çalıştırmak için şartlar öne sürdü!

Gelecek sezon Mauricio Pochettino ile yolları ayırmayı planlayan PSG yönetimi, Tottenham'ın teknik direktörü Antonio Conte'yi takımın başına getirmek istiyor. Fakat teknik adam, Paris ekibi çalıştırmak için dikkat çeken şartlar öne sürdü.

26.04.2022-16:11 - (Son Güncelleme: 20.05.2022-16:23) Teknik Direktör Antonio Conte, PSG'yi çalıştırmak için şartlar öne sürdü!

Geçtiğimiz günlerde Fransa Ligue 1'de şampiyonluğunu ilan eden PSG takımında Pochettino ile yolların ayrılması gündemde. Ligde her ne kadar başarı sağlansa da Şampiyonlar Ligi'ne erken veda edilmesi takımda büyük tepki çekti. Bu anlamda takımın başına Conte'nin getirilmesi planlanıyor. İtalyan hocanın ise bazı şartlar sunduğu aktarıldı.

Yüksek maaş istiyor

Tottenham'dan yıllık 17 milyon euro maaş kazandığı bilinen Antonio Conte, Paris Saint Germain'den 30 milyon euro maaş talep ettiği söylendi. Paris ekibi bu maaş şartlarını kabul etmesi durumunda 52 yaşındaki teknik adamı dünyanın en çok kazanan teknik direktörlerinden birisi haline getirecek.

Ekibini getirmeyi düşünüyor

PSG'de takım içi disiplinde eksikler olduğunu düşünen Conte, kendi sportif direktörü ile tüm personelini beraberinde getirmeyi planlyor. Ayrıca Tottenham teknik direktörünün futbolcuların sosyal medya bağımlılığından bıktığı ve soyunma odası için özellikle bir sosyal medya yönetici ile çalışmak istediği aktarıldı.


Transfer için tam yetki 

PSG yönetimi geçmiş dönemlerde yüksek maliyetli transfer yapmışlardı. İtalyan teknik adam, takımın başına geçmesi durumunda transfer hedeflerini gerçekleştirmek için tam kontrol ve yetki istedi. Ayrıca mevcut birçok oyuncu ile de yolların ayrılmasını talep etti.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal