Juventus'un futbolcusu Giorgio Chiellini, İtalya Milli Takım kariyerini noktalıyor!

Juventus'un tecrübeli savunma oyuncusu Giorgio Chiellini, bu yaz İtalya Milli Takım kariyerini sonlandıracağını duyurdu. Futbolcunun yaptığı açıklamala futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı.

26.04.2022-15:58 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-17:31) Juventus'un futbolcusu Giorgio Chiellini, İtalya Milli Takım kariyerini noktalıyor!

Tecrübeli İtalyan stoper Giorgio Chiellini haziran ayında Wembley'de Arjantin ile oynanacak olan dostluk maçının ardından milli takımı bırakacağını duyurdu. Defans oyuncusu yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti.

Resmen duyurdu

Chiellini konuyla ilgili açıklamasında, 'Juventus ile olan ilişkim bitmiyor, asla bitmeyecek. Elbette şu anda sezon sonuna kadar her şeyi değerlendiremem. Önce Serie A'da dördüncü sıraya ulaşalım ve İtalya Kupası'nı kazanalım, sonra herkes için en iyisinin ne olduğunu bulmak için hem ailemle hem de Juventus ile konuşacağız' ifadelerine yer verdi.


Ortaya koyduğu başarı dikkat çekti

Giorgio Chiellini, kariyerinde İtalya Milli Takım formasını 116 kez terleterek milli takımda tüm zamanların en çok formasını terleten oyuncular sıralamasında dördüncü sıradaki Andrea Pirlo'yu yakaladı. 37 yaşındaki futbolcu İtalya ile 2021 Avrupa Şampiyonası'nı kazandı.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal