PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe Real Madrid için dev teklifi reddetti!

Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe'nin, Real Madrid'e transfer olmak için Fransız ekibi Paris Saint Germain'den ciddi bir teklifi reddettiği ortaya çıktı.

24.02.2022-15:45 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-17:27) PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe Real Madrid için dev teklifi reddetti!

Paris Saint Germain'de, Kylian Mbappe bilmecesi devam etmekte. Futbolcu için İspanya'dan Real Madrid ile anlaştı haberleri gelmesine karşın; PSG futbolcu için umudunu henüz kaybetmiş görünmüyor. Fransız ekibi sezon sonunda sözleşmesi sona erecek ve serbest oyuncu konumuna geçecek Mbappe'ye açık çek teklifinde bulundu.

Fransız yıldızı takımda tutmak istiyorlar

Yurt dışından alınan son bilgilere göre; PSG, Mbappe'ye spor porjesi garantisi de verecek brüt 90 milyon Euro'yu aşan çek futbolcuya teklif edildi. Buna karşın, Fransız futbolcu bu teklife olumsuz baktı.

Fransız yıldız için Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron'un da olaya dahil olduğu savunuldu. Katar ve Fransa'daki taraftarın Mbappe için koordineli çalıştığı aktarıldı. Bu sezon 33 resmi karşılaşmada 22 gol atıp 13 kez de asist yapan Mbappe, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk karşılaşmasında da PSG'ye Real Madrid karşısında galibiyeti getiren golü kaydetmişti.


Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Kylian Mbappe ile ilgili yaşanan gelişmeler büyük bir merakla takip edilmekte. Futbolcunun geleceği ile ilgili vereceği karar başta Paris Saint Germain taraftarları olmak üzere diğer futbolseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal