Yeni Malatyaspor'da Adem Büyük İle Yollar Ayrıldı!

Yeni Malatyaspor'da futbolcu ve futbol sorumlusu olarak görev yapan Adem Büyük ile yollar ayrıldı.

24.02.2022-15:19 - (Son Güncelleme: 24.02.2022-16:53)

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da yaşanan ayrılık gündeme oturdu. Yeni Malatyaspor, takımda futbolcu olan ve futbol sorumlusu olarak görev yapan Adem Büyük ile yollarını ayırdığını duyurdu. Yeni Malatyaspor'un resmi sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili açıklama geldi. Yapılan açıklama büyük yankı uyandırdı.

KULÜP RESMEN AÇIKLADI

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Kulübümüzde futbolcu ve Futbol Sorumlusu olarak görev yapan Adem Büyük ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.' ifadelerine yer verildi.

Yeni Malatyaspor'un Adem Büyük ile yollarını ayırması Türk futbolunun gündemine oturdu. 34 yaşındaki Adem Büyük kariyerinde çeşitli takımlarda top koşturdu.


KARİYERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Adem Büyük Artvin Hopa altyapısında başladığı kariyeri sonrası, Arhavi'ye transfer oldu. Arhavi Spor sonrasında ise Beşiktaş Altyapısının yolunu tuttu. Sonrasındaa ise A. Sebatspor, Zeytinburnuspor, Altay, Boluspor, Manisaspor, Mersin İY, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor'da top koşturdu. 2020 yılında Galatasaray'a transfer olan Adem Büyük, 2022'de Yeni Malatyaspor'a geri dönmüştü. Futbolda santrafor mevkisinde görev yapan Adem Büyük, Yeni Malatyaspor'da son olarak futbol sorumlusu görevine de getirilmişti. Adem Büyük'ün, Yeni Malatyaspor kariyeri sonrası nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. 

Yeni Malatyaspor'un, Adem Büyük ile yollarını ayırmasında Süper Lig'de alınan kötü sonuçların etkisinin olduğu ifade edilmekte. Anadolu ekibi Yeni Malatyaspor bu sezon alt sıralarda küme düşmeme mücadelesi veriyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal