Tekirdağ'da arı istilası: Vatandaş kaçacak yer aradı!

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir ağaca toplandıktan sonra sokağa yayılan arılar, vatandaşlara zor anlar yaşattı.

05.05.2022-17:11 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-17:24)

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde ilginç bir olay meydana geldi. Yaşanan olayda Hükümet Caddesinde bir ağaca toplanan arılar, sokağa yayılarak vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Polis ekipleri sevk edildi

Hükümet Caddesi üzerinde geçerken arı saldırısına uğrayan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemleri aldı. Ekipler vatandaşların arıların toplandığı yerden geçmemesi için çeşitli ikaz ve uyarılarda bulundu.

Olay yerine gelen ve arıcılık yapan bir vatandaşın eline çuval alarak ağaçta biriken arıları toplamasıyla, vatandaş rahat bir nefes aldı.

Tekirdağ'da Arı İstilası!

Acile gönderildiler

Olay yerinde bulunan vatandaşlardan Gürkan Demir, konuya ilişkin: "Bir saatten beri arılar uçuşuyor, insanlar kaçışıyor. Şuraya bakın her tarafı sardılar. Yetkililer müdahale etsin. Yoksa köyden babamı çağıracağım. Oda eski arıcılardan. Şöyle bir duman salsan dağılacak. Az önce birini ısırdı şimdi acile gönderdiler. Bende soluk soluğa kaldım zaten". ifadelerinde bulundu.

Ağaçta toplanan arıları çuvala dolduran Recep Uzunoğlu: “Arkadaşlar çağırdı. Geldik aldık ve gidiyoruz.” sözlerinde bulundu.

Mehlika Karadayı
mehlikakaradayi@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal