Ak Parti Başkan Erdoğan liderliğinde kampa giriyor! Seçimler öncesi kritik süreç: Tarih belli oldu

AK Parti, 2023 seçimleri öncesi son viraja girilirken Başkan Erdoğan liderliğinde 3-5 Haziran tarihleri arasında Kızılcahamam'da kampa girecek.

05.05.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-17:03) Ak Parti Başkan Erdoğan liderliğinde kampa giriyor! Seçimler öncesi kritik süreç: Tarih belli oldu

Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki "AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı", 3-5 Haziran'da Kızılcahamam'da yapılacak.

Gelen bilgiler ışığında, bir otelde gerçekleştirilecek 3 günlük toplantıya, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Merkez Disiplin Kurulu, Genel Merkez Parti İçi Demokrasi Hakem Kurulu, Siyasi Erdem ve Etik Kurulu, Kurucular Kurulu üyeleri ile milletvekilleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları MKYK üyeleri, birim başkan yardımcıları, bakanlar ve bakan yardımcıları katılacak.

Başkan Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlaması planlanan toplantı, basına kapalı programlarla devam edecek.

2023 seçim hazırlıkları masaya yatırılacak

Birçok sunumların gerçekleştirileceği, istişarelerin olacağı toplantının  Erdoğan'ın konuşmasıyla tamamlanması düşünülüyor.

AK Parti'nin 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, 4-6 Ekim 2019'da 'Birlik, dirlik ve kardeşlik için yeniden yollara düşme vakti' temasıyla yapılmıştı.

Kovid-19 salgınının sonrasında yapılacak ilk İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda, AK Parti'nin 2023 seçimlerine yönelik hazırlıkları masaya yatırılacak, Genel Merkez ve teşkilatların çalışmaları değerlendirilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal