Otoyollarda hız limiti arttı mı? Hız sınırı ne kadar oldu? İşte Bakan Soylu tarih verdi

Otoyollarda hız limiti arttı mı?, ne kadar oldu sorularının yanıtı, binlerce otomobil sahibi vatandaş tarafından sorular sorgulanmaya ve araştırılmaya başladı. Otoyollarda 120 kilometre olan hız limitinin 20 kilometre daha artırılması ise geçtiğimiz günlerde gündemde masaya yatırıldı. Bakan Soylu yapmış olduğu açıklamayla hız sınırının artırılacağı tarihi bildirdi. İşte haberin detayları...

05.05.2022-16:41 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-16:41) Otoyollarda hız limiti arttı mı? Hız sınırı ne kadar oldu? İşte Bakan Soylu tarih verdi

Otoyollarda hız sınırı ne kadar oldu sorusunun cevabı sürücüler tarafından meraklı bir şekilde araştırılmaya başlandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, otoyollarda hız sınırının artırılmasına yönelik gündeme bomba gibi düşen açıklamayı yaptı. 

Otoyollarda hız sınırı ne zaman artacak? 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, otoyollarda hız sınırında planlanan düzenlemeyi açıkladı. Bakan Soylu'nun açıklamasına ilişkin otoyollarda hız sınırı artırılacak. Yapılacak değişiklik 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacaktır. 

Otoyollarda hız sınırı ne kadar oldu?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun duyurusunun ardından, otoyollarda hız sınırının kaç olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başladı. Otoyollarda 120 kilometre olan hız limitinin 20 kilometre daha artırılması gündeme geldi. Yapılan canlı yayında gündeme dair konuşan Bakan Soylu, 3 otoyolda hız limitinin artırılacağını dile getirdi ve Kuzey Marmara, İstanbul-İzmir ve Ankara- Niğde otoyolunda üst sınırın saatte 140 km'ye çıkarılacağını da duyurdu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal