TCDD işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar açıklandığında sözlü sınava katılacaklardan istenecek belgeler

TCDD'nin 180 işçi alımına ilişkin ilanının yayınlanması sonrası başvuru yapan adaylar alım sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak etmeye başladılar. TCDD bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar aynı zamanda sonuçları açıklandıktan sonra sözlü sınavda istenecek olan belgelerin ne olduğunu araştırıyorlar. Peki, TCDD işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, alım sonuçları açıklandığında sözlü sınava katılacaklardan istenecek belgeler..

12.03.2022-22:38 - (Son Güncelleme: 13.03.2022-10:01) TCDD işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sonuçlar açıklandığında sözlü sınava katılacaklardan istenecek belgeler

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) tren teşkil işçisi olarak 180 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Bu duyurunun hemen ardında ise Demiryolları bünyesinde isdihdam etmek isteyen adaylar, başvurularını gerçekleştirerek sonuçların açıklanmasını beklemeye başladılar. 

Çok sayıda başvurunun yapıldığı 180 personel alımında adaylar şimdi de sonuçların ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyorlar. KPSS 60 puanın istendiği TCDD 180 işçi alımında ilk aşama olarak başvuru kabul edilen adaylar daha sonra KPSS puanı sıralamasıyla alımları gerçekleştirilecek. Son aşamada ise adaylar sözlü sınav için çağrılacaklar.

TCDD işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

TCDD işçi alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? 

TCDD'ye tren teşkil işçisi olarak başvuru yapan adaylar, alımlarla ilgili sonuçları merak ederken edinilen bilgilere göre kurumdan başvuru sonucuna dair herhangi bir tarih verilmediği öğrenildi. Kurumda yer alan bilgilerde yalnızca sözlü sınav ve eleme aşamasıyla ilgili bilgiler paylaştığı 180 işçi alımı sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı bilgisinin yer almadığı görüldü.

Sonuçlar açıklandığında sözlü sınava katılacaklardan istenecek belgeler

- Evrak tesliminde gösterilecek nüfus cüzdanı aslı,

- TC Kimlik numarasını gösteren adli sicil kaydı,

- Öğrenim belgesinin fotokopisi,

- Askerlik durum veya terhis durum belgesi 

- İkametgah belgesi,

- KPSS Sonucunu gösteren belge,

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal