TBMM'de Bütçe Görüşmeleri Sırasında Çıkan Tartışma Yumruklu Kavgaya Dönüştü

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu görüşmesi sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP'li vekiller arasında çıkan sözlü tartışma CHP'li vekillerin tansiyonu yükseltmesiyle yumruklu kavgaya dönüştü.

08.12.2021-15:31 - (Son Güncelleme: 08.12.2021-16:02) TBMM'de Bütçe Görüşmeleri Sırasında Çıkan Tartışma Yumruklu Kavgaya Dönüştü

TBMM Genel Kurulu, İçişleri Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçe görüşmeleri için saat 11.00'de TBMM Başkan Vekili Sadi Süreyya Bilgiç başkanlığında toplandı. Bütçe toplantısında kürsüye çıkan CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, konuşması sırasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili çeşitli iddialarda bulundu.

SAHTEKARSIN

CHP’li vekilin iddialarının üzerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Sahtekarsın’ ifadelerini kullandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ile sözlü tartışmanın uzaması üzerine AK Parti ve CHP milletvekilleri de olaya dahil oldu.

YUMRUK YUMRUĞA KAVGA ETTİLER

Meclis’te, AK Parti ve CHP milletvekilleri birbirlerinin üzerine yürüdü. Bunun üzerine Meclis Bşkan Vekili Sadi Süreyya Bilgiç oturuma ara verirken, AK Parti ve CHP milletvekilleri arasında yumruklu kavga yaşandığı görüldü. Melis’te yumruk yumruğa kavga, diğer milletvekillerinin araya girmesi ile son buldu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal