TBMM personel alımı kura sonuçları belli oldu mu? TBMM 250 işçi alımı kura çekimi sonuç sorgulama nasıl yapılır? TBMM’nin 250 işçi alımı asil ve yedek aday sonuçları belli oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM), 250 kişilik işçi alımı kura çekimi, TBMM Youtube kanalında gerçekleştirildi. Kura çekiminin ardından TBMM’nin 250 işçi alımı asil ve yedek aday sonuçları belli oldu. Peki TBMM personel alımı kura sonuçları belli oldu mu? TBMM 250 işçi alımı kura çekimi sonuç sorgulama nasıl yapılır? İşte konu hakkında merak edilenler…

12.12.2023-17:54 - (Son Güncelleme: 12.12.2023-17:54)

TBMM tarafından yayımlanan 250 işçi alımı kura çekimi gerçekleşti. Başvuruları Kasım ayında tamamlanan TBMM personel alımı kura çekimi ile beraber 250 asil ve 250 yedek aday belirlendi. TBMM’de görevlendirilecek olan 12 aşçı, 17 bahçıvan, 35 bulaşıkçı, 1 çatı işçisi, 3 dönerci, 2 döşemeci, 3 el dekor süslemeci, 1 antrenör, 74 garson, 4 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 2 inşaat boyacısı, 3 kebapçı, 4 kuaför, 1 metal doğramacı, 2 pastacı, 3 pideci, 1 pizzacı, 4 resepsiyon görevlisi, 2 soğutmacı ve havalandırmacı (iklimlendirme), 18 şoför, 8 taşıma işçisi, 50 temizlik işçisi alımı içerisinde yer alıp almadıklarını öğrenmek isteyen vatandaşlar ise arama motorlarına yöneldi. Peki TBMM personel alımı kura sonuçları belli oldu mu? TBMM 250 işçi alımı kura çekimi sonuç sorgulama Nasıl yapılır?

TBMM personel alımı kura sonuçları belli oldu mu?

Meclis’in çeşitli alanlarında görevlendirilmek üzere yapılacak olan 250 kişilik işçi alımı kura çekimi 12 Aralık 2023 saat 10.00’da gerçekleştirildi. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilirken istihdam edilecek kadro ve unvan sayısı kadar asıl aday ve her bir kadro veya unvan sayısının 4 katı yedek aday belirlendi. Alım yapılacak personellere mülakat uygulanmayacak.

Personel alımı kura çekimi 12 Aralık Salı günü tamamlandı. Ancak henüz kura çekimi sonuçları isim listesi açıklanmadı.

TBMM Personel Alımı

Başvuruda bulunan adaylar için noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekimi sonunda istihdam edilecek kadro ve unvan sayısı kadar asıl aday ve her kadro veya unvan sayısının 4 (dört) katı yedek aday belirlenecek.

Asıl ve yedek adaylara ilişkin liste Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu ve kurumun internet sitesinden (tbmm.gov.tr) ilan edilecek olup asıl ve yedek adaylara ilanda belirtilen belgeler ile başvuruda bulundukları unvanla ilgili mesleğini yapmasında herhangi bir sağlık sorunu veya engeli bulunmadığına ilişkin tam teşekkülü devlet hastanesinden alınan heyet raporunu şahsen veya posta yoluyla belirtilen süre içerisinde TBMM İnsan Kaynakları Başkanlığına teslim edecek.

Yedek aday listesi sonuçların ilan edildiği tarihten itibaren bir yılı geçmemek üzere müteakip işçi alımı ilanına kadar geçerlidir.

İşe başlayan işçilerin yasal deneme süresi içerisinde başarısız veya yetersiz bulunması durumunda iş sözleşmeleri feshedilecek.

TBMM 250 işçi alımı kadro dağılımı 2023

12 aşçı, 17 bahçıvan, 35 bulaşıkçı, 1 çatı işçisi, 3 dönerci, 2 döşemeci, 3 el dekor süslemeci, 1 antrenör, 74 garson, 4 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 2 inşaat boyacısı, 3 kebapçı, 4 kuaför, 1 metal doğramacı, 2 pastacı, 3 pideci, 1 pizzacı, 4 resepsiyon görevlisi, 2 soğutmacı ve havalandırmacı (iklimlendirme), 18 şoför, 8 taşıma işçisi, 50 temizlik işçisi olmak üzere 22 kadro için sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal