Messi ve Ronaldo tekrar karşı karşıya! Tarihi maçın tarihi belli oldu

Futbolseverlerin ilgiyle takip ettiği Messi- Ronaldo rekabeti tatlı sert geçecek. Arjantinli yıldızın ABD'ye, Portekizli yıldız Arabistan'a transfer olsa da geçen sene yine de özel maçta karşılaşmışlardı. Messili Inter Miami ve Ronaldolu Al Nassr, Riyad'da düzenlenecek dostluk maçında karşı karşıya gelecek.

12.12.2023-17:26 - (Son Güncelleme: 12.12.2023-17:26) Messi ve Ronaldo tekrar karşı karşıya! Tarihi maçın tarihi belli oldu

Kariyerlerinde pek çok kez karşı karşıya gelen ve bir neslin idolü haline gelen Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, bir kez daha birbirlerine meydan okuma fırsatı bulacak.

İki dev tekrardan karşı karşıya gelecek

MLS Ligi ekiplerinden Inter Miami, Suudi Arabistan takımları ile iki dostluk maçı oynayacağını duyurdu. Messi'nin ekibinin karşılaşacağı takımlardan biri de ta Ronaldo'lu Al Nassr olacak.

Messi Ronaldo

Maç Arabistan’dan oynanacak

Inter Miami, El Salvador ve Hong Kong ayakları da olan Riyad Sezon Kupası'nın bir parçası olarak turnuvada yer alacak. Al Hilal- Inter Miami karşılaşması 29 Ocak'ta; Al Nassr- Inter Miami maçı ise 1 Şubat'ta Riyad'daki Kraliyet Stadı'nda oynanacak.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal