Taze Çiçek ile konsepte uygun çiçekler! Özel tasarımlar için tüm çiçekleri öğren!

Taze çiçek en güzel çiçekleri konseptlere uygun olacak şekilde düzenliyor! Doğum günü, yıl dönümü, yeni bebek, geçmiş olsun, yeni iş, düğün ve sevgiliye özel tasarımlar için tüm çiçekleri öğren!

21.07.2022-09:02 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-09:02) Taze Çiçek ile konsepte uygun çiçekler! Özel tasarımlar için tüm çiçekleri öğren!

Birbirinden faklı yüzlerce farklı çiçeğin türünün farklı konseptler halinde sunulması hizmetini sunan Taze Çiçek, internet şubesi ile hizmet veriyor. Dilediğiniz çiçekler ile oluşturulmuş tasarımlar içerisinden sizin için en uygun olanı seçerek mobil cihazınızdan ya da web sitesinden satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Doğum günü ve yıl dönümü için özel tasarımlar

Sevdiklerinizin doğum gününde onlar için orkide, gül, sukulent, ayçiçeği, lale, çardak güller ya da zambak ile oluşan çiçek sepeti ile onları değerli hissettirin. Birçok farklı renklerin uyumu, ekstra dekorlar ve şık tasarımlar ile sevdiklerinizin zevkine hitap eden çiçeklere ulaşın.

Yıl dönümünüzde ise sevdiğiniz kişiyi mutlu etmenin yolu onun için en iyi hediye olan çiçekleri seçmekten geçiyor. Orkide, çardak güller, farklı renklerdeki güller ve laleler ile ona hem aşkınızı hem de temiz sevginizi ifade edin. 

Çiçekçi hizmeti sunan firmanın web sitesi içerisinde yüzlerce farklı tasarımlara ulaşarak istediğiniz çiçek türünü kolay bir şekilde edinebilirsiniz.

Doğum günü ve yıl dönümü için özel tasarımlar

Yeni bebek ve geçmiş olsun dileklerinize uygun tasarımlar

Doğum yapan kişinin bebeğini tebrik etmek için ona rengarenk çiçeklerden oluşan buket tasarımlarını verin. Gül, papatya ve orkidelerin saflığını ifade ederken yeni bebek için sağlık ve bolluk dileyin. Çiçeklerin anlamları ve görünümleri göz önünde bulundurularak çiçek tasarımları oluşturuyor.

Ameliyat geçirmiş ya da hastalık atlatmış olan kişilere geçmiş olsun dileklerinizi iletirken onların ruhunu okşayacak çiçekler satın alabilirsiniz. Farklı renklerdeki güller, orkideler, karışık çiçeklerden oluşan buketler ve laleler ile sevdiğiniz kişilere onların özel olduklarını hissettirin. 

Yeni iş, düğün ve sevgiliye özel tasarımlar

Yeni başlangıçlara ve sevgilinize özel olarak düzenlenen tasarım çiçekler sayesinde hem göze hitap eden hem de derin anlamları bulunan buketleri edinebilirsiniz. Firma içerisinde yer alan çiçeklerin tasarımları yalnızca buket değil, vazo ya da saksı olarak da sağlanır. 

Kullanılacak alanlara uygun olarak düzenleme yapılabilecek bu tasarımlardan birini ya da birkaçını seçerek çiçek siparişi verin, siparişinizi anlık olarak takip ederek sevdiklerinizin ne zaman teslim alacağını öğrenin.

Firmanın mobil uygulamasını kullanarak dilerseniz mobil sipariş verebilir, dilerseniz de videolu notlar ekleyebilirsiniz.

Tüm aradığınız konseptlere uygun tasarımlar tazecicek adresi içerisinde yer alıyor. 

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal