hell0busra ismiyle bilinen ünlü Influencer Büşra Duran Gündüz Kimdir? Influencer Büşra Duran Gündüz Kaç Yaşında ve Kiminle Evlidir?

Influencer kavramı tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de markaların radarı altındadır. Ünlü markalar televizyon ve diğer dijital mecralara reklam vermek yerine ünlü Influencerlar ile çalışmayı tercih ediyorlar. Bunun en büyük sebebi büyük kitlelere daha kolay ulaşılması ve Influencerların takipçileriyle daha samimi ve güvenilir bir iletişim kurmaları olarak görülüyor

21.07.2022-09:07 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-09:07) hell0busra ismiyle bilinen ünlü Influencer Büşra Duran Gündüz Kimdir? Influencer Büşra Duran Gündüz Kaç Yaşında ve Kiminle Evlidir?

Ülkemizden de son yıllarda dünyada ismini duyurmayı başaran ünlü Influencerlar çıkmaya başladı. Tüm dünyada tanınmaya başlayan Influencer Büşra Duran Gündüz markalaşmış isimlerin başında geliyor. Genç yaşına rağmen, profesyonel bir ekiple çalışarak Dubai’de ülkemizi temsil ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde İngiltere’nin ünlü dergisi The Guardian’a çıkan ilk Türk olma başarısını da göstererek işinde ne kadar başarılı olduğunu kanıtladı. Peki, Büşra Duran Gündüz nasıl bu kadar başarılı oldu? Influencer Büşra Duran Gündüz kimdir? Influencer Büşra Duran Gündüz Biyografisi Nedir?

Büşra Duran Gündüz, profesyonel bir kimlik kazanmak için Dubai’de Influencer lisans alarak kariyerini farklı bir noktaya taşıdı. Dubai’de Influencer lisanslarının 9.000 $ olduğu biliniyor. Lisans alarak kendisine ve işine ne kadar önem verdiğini gösteren ünlü fenomen Büşra Duran Gündüz, paylaşımlarıyla neden bu kadar başarılı olduğunu kanıtlıyor.


Hell0busra Instagram kullanıcı adıyla ünlenen Büşra Duran Gündüz Nasıl Bu Kadar Başarılı Oldu?

Öncelikle Büşra Duran Gündüz’ün hayat hikâyesine bakmakta fayda var. Büşra Duran Gündüz her zaman hırslı ve istediğini başaran bir kadın oldu. 1993 doğumlu olan Büşra, üniversite yıllarında sosyal mecralarda moda ve yaşam tarzı üzerine paylaşımlar yaparak kitle edinmeye başladı. Genellikle hobi amaçlı kendine has özgün paylaşımlar yaparak, o zamanlar Influencer kavramının daha yapılmadığı sosyal medya dünyasında, takipçileri hızla artarak moda ikonu haline gelmeyi başardı. Şimdilerde Instagram’da 1 Milyondan fazla takipçisiyle, dünyaca ünlü markalarla işbirliğini sürdüren Büşra Duran Gündüz, moda ve seyahat alanında adından çokça söz ettirmeye devam ediyor.

Influencer Büşra Duran Gündüz Biyografisi?

Doğum Tarihi: 29 Temmuz 1993

Yaşı: 28 

Okulu: Konya Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunu

Mesleği: Influencer

Boyu: 1.63

Kilosu:55                                                                                                                                      

Burcu: Aslan

Yaşadığı Yer: Dubai

Medeni Durumu: Evli

Eşinin Adı: Gökhan Gündüz

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal