Taze Başkan Biden Sosyal Medyayı Salladı

ABD'nin yeni Başkanı Biden skandallara ve gaflara imza atmaya devam ediyor.

28.01.2021-11:07 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-11:07)

Amerika Birleşik Devletleri'nin yeni Başkanı Joe Biden siyasi kariyerinde birçok skandala ve büyük hatalara imza attı, ancak dört yeni yasayı imzaladıktan sonra kalemi ceketinin cebine koymadı.

ABD' de yoğun olarak sakarlıklarıyla gündem olan Donald Trump'ın ardından göreve başlayan yeni Başkan Joe Biden kalemi bir türlü cebine koymayı beceremedi.

SKANDALLARA VE GAFLARA DA İMZA ATTI

Joe Biden siyasi kariyerinde büyük skandallara ve gaflara da imza attı. Sekiz kadın Biden' in uygunsuz davranışları yüzünden şikayetçi oldu. Saç koklama huyu sebebiyle de manşetlerde yerini aldı. Bir diğer gafı ise ABD eski başkanı Barack Obama'nın adını unuttu ve 'Barack Amerika' diye sahneye davet etti. Belden aşağı felçli Missouri Senatörü Chuck Graham'dan ayağa kalkmasını istedi.

BİDEN 4 RESMİ KARARA İMZA ATTI

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadelede olduğu gibi iklim değişikliği ile mücadelede de beraber hareket edilmesi gerektiğinin önemini vurgulayan Biden, "iklim değişikliği" başlığında üç fotoğrafı karara imza attı. Biden ayrıca, federal kurumlara veri ve bilime dayanan kararlar alınması emrini veren bir bildiri imzaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal