21.01.2021-15:13 (Son Güncelleme:21.01.2021-15:13)


1

ABD'nin 46'ncı Başkanı Joe Biden’ın başkanlık kutlamaları kapsamında düzenlediği davette katılan bir isim dikkat çekti. Ünlü Türk iş insanı, davete katılarak yatırım fonları ve teknoloji şirketlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.



2

ABD başkanı Joe Biden, başkanlık kutlamaları kapsamında bir davet verdi. Tüm dünyanın yoğun ilgi gösterdiği davete ünlü Türk iş insanı da katıldı.



3

Eski manken Ebru Şallı’nın iş insanı eşi Uğur Akkuş, Joe Biden’ın başkanlık kutlamaları kapsamında düzenlediği davette yer aldı.



4

A&S Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, düzenlenen davette yatırım fonları ve teknoloji şirketlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.



5

Amerika ve Türkiye arasındaki ekonomik iş birliklerinin gelişmesi için çalışmalar yürüten Uğur Akkuş, davet sonrası şu açıklamayı yaptı: ‘Başkanlık seçimlerinin stresini üzerinden atan ABD'de pandemi sonrası büyük fonların yurt dışında G20 ülkelerine yatırım yapacağı öngörülüyor’



6

‘Yıllardır hem bu ülke ile ticaret yapan hem de yabancı yatırımların Türkiye'de doğru alanlarda yatırım yapması için danışmanlık veren bir iş insanı olarak, Türk ekonomisi adına şimdi lobi yapma zamanı olduğuna inanıyorum’



7

‘Biz de bu davette ülke ekonomisine katkıda bulunacak girişimler yapmayı görev kabul ettik. Nitekim özellikle teknoloji şirketlerinin Türk pazarındaki büyüme ile yakından ilgilendiğini görmek bizi umutlandırdı. İki ülke arasındaki ticaretin artacağına ve ABD ile yeni bir dönemin başlayacağına inanıyoruz’



8

Öte yandan hijyenik maske konusunda NATO'nun tedarikçilerinden biri olduklarını belirten Akkuş, 2021 yılının Türkiye'ye yatırım yılı olacağını söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr