Tavan Lekelerini Kolayca Silmek İçin Pratik Bir Bilgimiz Var!

Evde tavan silmek zor iştir. Kolay ulaşılamayan alanlardan olan tavanı silmenin en pratik ve kolay yöntemlerini sizler için derledik. Siz de tavandaki lekelerden ve kirden muzdaripseniz bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

13.05.2019-16:25 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-16:15)

Ev temizliğinde düzenli temizlenmeyen, ulaşılması zor olan bölgelerden biri de tavandır. Düzenli ve sürekli olarak tavan temizliğinin yapılmaması neticesinde tozlanan hatta değişen mevsimlere ek olarak lekelerin oluşumuna ortam hazırlayan evin tavan kısmını kolay bir halde temizlemek ve tavanda meydana gelen lekelerden kurtulmak için en pratik yöntemleri sizin için derledik.

TAVAN NASIL TEMİZLENİR?

1)Limonun lekeleri çıkarmadaki üstün performansını biliyoruz. Deterjanlarda ve çeşitli temizlik ürünlerinin içeriğinde  bulunan limonu tavandaki lekelerden kurtulmak için uygulayabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bir limonu ikiye kesin tavandaki lekelerin üzerine sürerek lekeler yok olana kadar bekleyin.

2) Tavandaki lekelerden kurtulmanın ikinci yolu da zımparalamaktan geçiyor. Zımpara yardımıyla tavandaki lekeleri zımparalayarak ardından ıslattığınız bezle tavanı silerek lekeleri yok edebilrisiniz.

3) Kullanmadığınız bir bezi ilk önce bira ıslatın daha sonra nemli beze biraz çamaşır suyundan damlatıp bir miktar da salt su dökün. Ardından tavanın ulaşamadığınız yerlere dairesel hareketler ile silin (uzun bir sopadan yardım alabilirsiniz). Bir kaç dakika bekleyip gözle görülür farkı elde edin.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal