Tatlıtuğ Çifti Bebekleri İçin Kararı Verdi! Listede Tek Bir Ülke Var

Bebeklerini kucaklarına almayı bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinden çocukları hakkında radikal bir karar geldi. Konuya dair oyuncunun menajerinden ilk açıklama geldi.

12.01.2021-14:09 - (Son Güncelleme: 30.11.2021-15:40) Tatlıtuğ Çifti Bebekleri İçin Kararı Verdi! Listede Tek Bir Ülke Var

Ekranların aranan yüzü yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Netflix’de yayınlanacak “Aşıklar Bayramı” dizisi için bir süredir Mardin’deydi. Eşi Başak Dizer’in verdiği hamilelik müjdesiyle havalara uçan Tatlıtuğ, çekimler biter bitmez soluğu Dizer’İn yanında aldı. Eşini ve bebeğini koranavirüsten korumak amacıyla Bodrum’a giden Tatlıtuğ’un, 6 ay kadar eşiyle birlikte Bodrum’da kalacağı konuşuluyor. Güzel çift hamilelik sürecini herkesten uzak ve sağlıklı bir şekilde geçirmek istiyor.

kıvanç

KIVANÇ TATLITUĞ VE BAŞAK DİZER’İN KAÇAMAĞI

Beş yıl önce Paris’te dünya evine giren güzel çift Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, geçen günlerde mutlu evliliklerine bir de bebeğin eklendiği açıklamıştı. Bu haberi coşkuyla kutlayan Kıvanç Tatlıtuğ’un annesi “Çok şükür dualarımız kabul oldu” ifadelerini kullanarak sevincini paylaşmıştı. Tatlıtuğ’a muhabirler tarafından hamilelik ve babalık duygusu sorulduğunda ise; “Çok mutlu olduk. Bu güzel duygumuzu paylaşan sizler başta olmak üzere; tanıdığımız tanımadığımız herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir duygu. Çok mutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bu konuda çok yeniyiz. Süreci gözlemleyerek öğreniyoruz. Önce sağlıklı olsun ve sağlıklı gelsin. Cinsiyeti bizim önceliğimiz değil” cümleleriyle duygularını dile getirdi.

BEBEKLERİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Yaptığı işlerle ünü ülke dışına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, beş yıldır stilsit Başak Dizer'le mutlu bir evlilik yaşıyor. İlişkileri ile magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Tatlıtuğ'un geçtiğimiz günlerde baba olcağı haberinin sosyal medyada yayılmasının ardından, birçok kişi bebeklerinin cinsiyetini merak etmeye başladı. Geçen gün çıkan haberlerde ise Tatlıtuğ çiftinin bebeklerinin erkek olacağı iddia edildi. Bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan ünlü çiftin, doğacak oğullarına hangi ismi koyacağı ise hala merak konusu. 

BAŞAK DİZER AMERİKA’DA DOĞUM YAPACAK

Bebeklerini kucağına almayı bekleyen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinden magazin gündemine düşen bomba bir haber geldi. İddialara göre Tatlıtuğ-Dizer çifti bebeklerinin doğumu için ABD’ye gitme kararı aldı. Sosyal medyayı kasıp kavuran haberden sonra sıkı takipçileri “Türkiye’nin nesi var?” yorumunda bulundu.

Fakat bu iddiaların üzerinden çok geçmeden Tatlıtuğ’un menajerinden açıklama geldi. Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in yaz başında ABD’ye gidecekleri ve bebeklerini burada kucaklarına alacağına dair iddiaları menajer tarafından yalanlandı. Gözde çiftin bebeklerini Türkiye’de dünyaya getireceği belirtildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal