Tarkan’ın Geççek şarkısına gönderme yaptı: Bir süredir ortada görünmeyen Doğuş Geçmiycek şarkısı ile geri dönmeye hazırlanıyor

Sosyal medyada gündem olan Tarkan’ın Geççek şarkısı sonrası, şimdi de Doğuş’tan Geçmiçek isimli yeni bir şarkı geliyor. Ünlü şarkıcı katıldığı bir programda, özel hayatına dair önemli açıklamalar yaparken, yeni şarkısı hakkında da iddialı açıklamalarda bulundu.

18.03.2022-18:02 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-18:02) Tarkan’ın Geççek şarkısına gönderme yaptı: Bir süredir ortada görünmeyen Doğuş Geçmiycek şarkısı ile geri dönmeye hazırlanıyor

Bir süredir ortalarda görünmeyen ünlü şarkıcı Doğuş, katıldığı bir YouTube kanalında, yeni şarkısıyla müzik piyasasını sallamaya geldiğini açıkladı. Geçmicek isimli şarkısının son hazırlıklarını yaptıklarını dile getiren Doğuş, Tarkan’ın Geçecek şarkısına yaptığı misilleme ile sosyal medyada dikkat çekti.

Doğuş’tan yeni şarkı: Geçmicek

Geçtiğimiz haftalarda pop müziğin efsane isimlerinden Tarkan’ın çıkardığı Geççek şarkısı, gündem olmuştu. Olumlu ve olumsuz birçok yorum alan Geççek şarkısı sonrası, bir süredir ortalarda görünmeyen Doğuş’tan misilleme niteliğinde Geçmicek şarkısı geleceği haberi gündem oldu. Katıldığı bir programda yeni şarkısı hakkında detayları paylaşan Doğuş, "Olabilir ya da olmayabilir bunun yorumunu dinleyiciye bırakıyorum. Yapılan yorumları saygıyla karşılıyorum fakat çok önceden zemini hazırlanmış bir şarkı bu. Ben sanatımı icra ederim sadece, 97'den beri bu böyle bence herkes kendi işine baksın" diye konuştu.

Doğuş şarkı çıkardı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal