Doğuş’u Gören Tanımakta Güçlük Çekiyor!

Uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşam sürmeyi tercih eden Doğuş’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

29.03.2021-09:19 - (Son Güncelleme: 29.03.2021-09:19) Doğuş’u Gören Tanımakta Güçlük Çekiyor!

Ailesi ile birlikte gözlerden uzak, sakin bir yaşam biçimini tercih eden Doğuş, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından çocukları ile birlikte fotoğrafını paylaştı. Doğuş’un beyazlayan saçları ve zayıflığı dikkat çekti. Eski halinden eser kalmadığı görülen ünlü ismin bu halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Gamsız' ve 'Ben Sensiz Ne Yaparım?' gibi hit parçaların bulunduğu albümü ile bir döneme damgasını vuran Doğuş, 2014 yılında Azeri sunucu Xosqedem Hidayetqizi ile hayatını birleştirmiş, bu evliliğinden iki oğulları dünyaya gelmişti.

ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Arda ve Arın adlı oğullarıyla birlikte gözlerden uzakta mutlu bir yaşam sürmeyi tercih eden Doğuş, sosyal medya hesabında yeni bir fotoğraf karesine yer verdi. Fotoğrafında iki çocuğu ile birlikte poz veren ünlü şarkıcının değişimi görenleri şoka soktu. Beyazlaşmış saçları ve değişen yüzüyle eski halinden eser kalamayan Doğuş'un bu halleri sosyal medyada gündem oldu. İşte o herkesi şaşkına çeviren fotoğraf...


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal