Tamer Tuna: Antalyaspor Düşme Hattında Olmamalı

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Göztepe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

17.01.2020-15:06 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-15:03) Tamer Tuna: Antalyaspor Düşme Hattında Olmamalı

Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Göztepe galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Tuna, galibiyet taraftarımıza armağan olsun dedi.

Tamer Tuna’nın açıklamaları ise şu şekilde;

Göztepe, tanıdığım, uzun yıllar çalıştığım bir takımdı. Göztepe ile hem kupa hem de 3 gün sonra lig maçında oynayacak olmamız, futbolcularımızın neler yapabileceğini görmem açısından daha net tavır koymamız açısından önemliydi. Bugün özellikle taraftarın takıma tekrar sahiplenişi, bütünleşmesi ve buna inanması güzeldi. Futbolcuların kalitelerini ortaya koyması ve öz güvenlerini tekrar kazanmaları açısından önemliydi. Kupa maçında futbolcuların performansından memnunum. Maç öncesindeki beklentilerimizin karşılığını almamız sevindiriciydi.

Gelecekte ortaya çıkacak takım, şu an düşme hattında olan Antalyaspor olmamalı. Biz inançlıyız. Bu inancı da güçlendirecek olan bu tür kazanımlar olabilir. Ama en önemlisi oyuncularımızın bu değere sahip olduklarını hissettirebilmek. Taraftarın enerji çok güzeldi. Onlara da teşekkür ediyorum. Bugün U19 takımından kupa için alıp sahaya koyduğumuz, profesyonel yaptığımız 3 oyuncumuz da vardı. Onların hata yapmalarını, tecrübe kazanmaları olarak değerlendirerek, tecrübe olarak görüyorum. Şu anda odaklandığımız tek şey, pazar günü oynayacağımız lig maçı. Çünkü lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz. Göztepe ile tekrar oynayacak olmamız, takımı tanımamız açısından belki avantaj olarak görülebilir.

Biz pazar günü lige iyi bir başlangıç yaparsak, bunun kupanın ikinci maçına da olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Kupadaki hedefimizin de lig maçından sonra belirleyici olduğunu düşünüyorum. Kupada da yeni aramıza katılacak oyuncularla birlikte turu geçtiğimiz takdirde hedefin daha da büyüyeceğini biliyorum. Adım adım ilerlemeye bugünden başladık. Umarım daha sağlam adımlarla Antalyaspor’umuzu sezon sonu değerinde, Süper Lig’de devam eden, düşme hattından yukarılarda bir takım olarak görürüz. İnancımızı da sonuna kadar taşıyoruz. Bugün de inanan taraftarlarımıza da çok teşekkür ederim.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal