Tamer Karadağlı Sessizliğini Bozdu! İşin İçine HDP Girdi

Tamer Karadağlı: "Nihal Yalçın'a Pervin Buldan, Canan Kaftancıoğlu sahip çıkıyor. Ben Türk askerine ateş eden terörist örgütün karşısındayım. Şimdi gidip onlara sormak lazım; siz PKK'nın terör örgütü olduğunu söyleyebiliyor musunuz?"

11.10.2021-12:17 - (Son Güncelleme: 11.10.2021-12:51) Tamer Karadağlı Sessizliğini Bozdu! İşin İçine HDP Girdi

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Nihal Yalçın'ın ödülünü aldığı sırada enteresan olaylar yaşandı. Tamer Karadağlı, Nihal Yalçın'ın konuşması esnasında sık sık saatine bakarak ve çeşitli mimikler yaparak sıkıldığını belli eden tavırlar sergiledi. Bir süre sonra içinde bulunduğu duruma tahammül edemediği anlaşılan Karadağlı, konuşması devam eden oyuncuya ödülünü uzattı. Karadağlı’nın bu tavrı üzerine Yalçın, ‘Kim verdi ödülü? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?’ şeklinde karşılık verdi. Ödül törenindeki tavrıyla gündem olan ve sosyal medyada tepki gösterilen Tamer Karadağlı olaya ilişkin ilk açıklamasını yaptı.

NİHAL YALÇIN, SELAHATTİN DEMİRTAŞ'I DESTEKLİYOR MU?

Ödül gecesi yaşanan olaydan sonra sosyal medyada gündem olan Tamer Karadağlı, TV8’de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla katılarak gündem olan olaydaki tavrını şu şekilde savundu, ‘Ben hiçbir terbiyesizlik yapmadım. Dönüp bana 'sus mu diyorsun' dedi. Ben de hayır ödülünüzü alın onunla konuşun dedim. Çünkü zafer konuşmaları ödülle yapılır. Ben bu kadar ciddiye almadım olanları. Ben hiçbir şey söylemedim, linç yemeye başladım. Sonra ona sahip çıkmaya başladılar. Demek ki ona sahip çıkanlar başka insanlar. Oyunculuğuma laf edenleri ciddiye almıyorum. Orada konuşma uzadığı için sıkılmış olabilirim. Kendi meslektaşlarını aşağılaması benim hoşuma gitmedi. Organize bir şekilde linç girişimi var. Ben Nihal Yalçın'ı sadece oyuncu kimliğiyle değerlendiriyorum. Benim sevdiğim bir oyuncu. 'Kadınların konuşması bastırılıyor' denildiğinde olayın içeriğine bakmaya başladım. Yalçın'ın paylaşımlarına bakmaya başladım. 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük' falan demiş. Demirtaş 'Öcalan'ın heykelini dikeceğiz' dedi hanımefendi bunu mu savunuyor? Pelvin Buldan falan da ona sahip çıkıyor. Türk ordusuna silah doğrultan, ateş eden, polisini, öğretmenini öldüren terörist örgütün tümüyle karşısındayım. Ben PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan bir insanım. Şimdi gidip onlara sormak lazım. Siz PKK'nın terör örgütü olduğuna inanıyor musunuz? Abdullah Öcalan'ın bebek katili, terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz? Lanetliyor musunuz?' diye.’ Şeklinde konuştu.

TAMER KARADAĞLI: BEN HANGİ KADINA NE DÜŞMANLIK YAPMIŞIM?

Telefonda kendini savunan Tamer Karadağlı, ‘Bana söylenen şey bu festivalin sanatla alakasının olmadığı, sadece politik olması. Gittiğime de pişman oldum. Kimin neyi savunduğu hangi partiye oy verdiğinin bir önemi yok. Burada sanatta bahsedildiği için ben sorgulamadan gittim Zaten hanımefendi HDP'yi ve Demirtaş'ı sahiplenen biriymiş. Hangi kadına ne düşmanlık yapmışım ben? Kadın düşmanlığı ne demek? Benim son oynadığım Savaşçı dizisindeki rolüm mü onu rahatsız etti.’

NİHAL YALÇIN, KARADAĞLI'NIN TAKLİDİNİ YAPTI

Tamer Karadağlı’nın tepkisinden sonra kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkatleri aldığı ödüle toplamak isteyen Nihal Yalçın, ‘Lütfen Tamer' in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem’ dedi. Nihal Yalçın’nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından bir arkadaşıyla birlikte Tamer Karadağlı'nın taklidini yaptığı bir video çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal