Takma Tırnak Nasıl Yapıştırılır? Takma Tırnak Nasıl Çıkarılır?

Tırnaklarınız kolay kırılıyorsa ya da cansız bir yapıya sahipse takma tırnak işinizi görebilir. Takma tırnak nasıl kolay takılır? Takma tırnak takarken nelere dikkat edilmeli? Takma tırnak nasıl çıkarılır? Gelin birlikte bakalım.

26.11.2019-15:07 - (Son Güncelleme: 26.11.2019-14:48)

Takma tırnaklarınızı en kolay yoldan nasıl takarsınız? Takma tırnağı en kolay nasıl çıkarırsınız? İşte cevabı.

TAKMA TIRNAK NASIL YAPIŞTIRILIR?

Takma tırnak nasıl takılır? Takma tırnaklar tırnak setleri ile birlikte alacağınız özel yapıştırıcı ile yapıştırılır. Yine de tırnaklarınızı yapıştırmadan evvel tırnaklarınızın üzerini aseton ile temizlemelisiniz. Böylece tırnaklar daha uyumlu yapışacak ve varsa altta ojeli görüntü ortadan kalkacaktır.

Tırnak yüzeyi aseton ile temizlendikten sonra takma tırnağa özel yapıştırıcısını sürün. Bekletmeden temizlemiş ve tırnak etlerinizi ittiğiniz uygun tırnağa yapıştırın. Yaklaşık yirmi dakika üzerine baskı uygulayın ve işte tırnağınız hazır. Diğer tırnaklara da aynı işlemi uyguladıktan sonra gerekli görüyorsanız tırnak makası ile boyunu kısaltın ve törpü ile şekil verin.

TAKMA TIRNAK NASIL ÇIKARTILIR?

Takma tırnaklarınızı dilediğiniz kadar kullandığınızı düşünüyorsanız ya da artık sıkıldıysanız nasıl çıkarırsınız?. Bu işlem için aseton, sıcak su, tırnak eti iticiye ihtiyacınız olacak. Sonra tırnak ve tırnak eti bakımında kullandığınız herhangi bir krem ile tırnaklarınıza bakım yapabilirsiniz.

İlk önce eşit miktarlarda aseton ve sıcak suyu bir kase içerisine ilave edin. Sonrasında bu solüsyon içerisinde tırnaklarınızı 15-20 saniye bekletin ve tırnak eti eticisi ile takma tırnaklarınızı çıkarın. Tüm tırnaklarınızı çıkardığınızda ellerinize ve tırnaklarına bakım yapmayı unutmayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal