Survivor'ın yakışıklı prensi Mert Öcal'ın annesi Seda Sayan'a olan benzerliğiyle şaşırttı! Mert Öcalan'ın annesini görenlerin ağzı açık kaldı!

Survivor 2022 sezonunun çapkın ismi olarak anılan Mert Öcal'ın annesi sosyal medyaya damga vurdu. Mert Öcal annesiyle çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşınca olanlar oldu ve takipçilerin çoğu "Seda Sayan'ın ikizi" yorumunda bulundu. İşte, Survivor Mert Öcal'ın Seda Sayan'a benzerliğiyle gündem olan annesi...

28.05.2022-14:47 - (Son Güncelleme: 28.05.2022-14:47) Survivor'ın yakışıklı prensi Mert Öcal'ın annesi Seda Sayan'a olan benzerliğiyle şaşırttı! Mert Öcalan'ın annesini görenlerin ağzı açık kaldı!

Survivor 2022'ye çapkınlık iddiaları ile damga vuran Mert Öcal'ın annesi Seda Sayan'a olan benzerliğiyle herkesi şaşırttı. Bilindiği gibi Survivor'un başarılı yarışmacılarından Sude Burcu ile ilişki yaşadığı öğrenilen Mert Öcal geçmiş sezon yarışmacılarından Makbule Şakaloğlu'yla da ilişkisi olduğu iddiaları ile gündeme gelmişti.

 survivor mert ve sude

Yarışmadan elendikten sonra sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Öcal, yaptığı paylaşımlarla yine gündem olmayı başarıyor. Son olarak annesiyle çekindiği kareyi takipçilerinin beğenisine sunan Öcal'ın annesi sosyal medyada gündem oldu.

 mert öcal annesi

Survivor'un çapkın prensi olarak bilinen Mert Öcal'ın annesini görenler Seda Sayan'a olan benzerliği karşısında adeta şok oldu. Öyle ki fotoğrafın altına yapılan yorumların birçoğunda da ikili arasındaki benzerlikten bahsedildi. Takipçilerin birçoğu "Annen hık demiş Seda Sayan'ın burnundan düşmüş" gibi yorumlar yaparak ikilinin benzerliğine dikkat çekti.

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal