Survivor’da şok eden ayrılık: Yarışmanın favorilerinden Poyraz adadan ayrıldı

Survivor All Star 2024’te dün yayınlanan bölümde eleme heyecanı yaşandı. Poyraz, Özgür, Sercan ve Hakan arasındaki eleme düellolarının sonucunda adaya veda eden isim Poyraz oldu. İşte ayrıntılar…

05.04.2024-10:46 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-10:46)

Acun Ilıcalı’nın sunuculuğuyla TV8 ekranlarında yayınlanan 2024 Survivor All Star’da dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasında olan Poyraz, Özgür, Sercan ve Hakan, elenen isim olmamak adına düellolarda başa baş bir mücadele ortaya koydu. Düellolar sonucunda yarışmanın favori isimlerinden birisi elendi. Peki Survivor’da kim elendi?

Survivor’da şok eden veda

Performans eşleşmesinde ilk olarak Özgür ve Hakan arasında bir mücadele yaşandı. Oyunun sonunda potadan çıkan isim Özgür oldu. Sercan ve Poyraz arasındaki mücadelede ise Sercan rakibini yenerek yarışmaya devam etti. 

Survivor’da şok eden ayrılık: Yarışmanın favorilerinden Poyraz adadan ayrıldı

Final oyununa kalan Hakan ile Poyraz arasında eleme mücadelesi yaşandı. Nefeslerin tutulduğu anlarda Hakan, aldığı son sayı ile düelloyu 5-3 kazandı. Survivor All Star'ın iddialı isimlerinden Poyraz'ın yarışmaya veda etmesi herkesi şaşırttı.

Survivor Poyraz kimdir?

Bodrum’da 26 Aralık 1994 doğan Poyraz, Robert Kolej'e yatılı olarak kabul edilmesiyle birlikte İstanbul'un yolunu tutan genç adam, 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'ne adım attı.

Survivor’da şok eden ayrılık: Yarışmanın favorilerinden Poyraz adadan ayrıldı

Eğitim hayatına renk katmak için bir yıl boyunca Sydney Üniversitesi'nde değişim programına katılan Poyraz, dönüşünde ise iş dünyasına adım attı. 8 yaşından bu yana basketbol ile iç içe olan Poyraz, son iki yıldır ise tekstil sektöründe halasıyla beraber çalışıyor. İtalyan ve Amerikan markalarını kapsayan tekstil mümessilliği yaparak ticari alanlarda kendine yer edindi.

Aslen İzmirli olan fakat Bodrum'un sokaklarında büyüyen genç adam, 1.80 boyunda ve 78 kilogram ağırlığında. Spor hayatı kadar fitness ile de ilgilenen Poyraz, aynı zamanda personal trainerlık da yapıyor. Genç sporcunun sosyal medya hesabı ise 'yigitpoyrazz' olarak biliniyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal