Tasarım değişikliğine giden Renault Captur görücüye çıktı!

Renault, son model Captur'u tanıttı. Tasarım açısından iddialı bir değişim gören otomobil, motor cephesinde ise değişikliğe giderek, hibrit seçenek sunmaya başladı. Araç, önümüzdeki yıla doğru Türkiye’ye de gelmesi planlanıyor.

05.04.2024-10:42 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-14:58) Tasarım değişikliğine giden Renault Captur görücüye çıktı!

Fransız otomobil Renault, düzenlediği bir etkinlikte yeni Captur modelini otomobil severlere tanıttı. Yeni ve eşsiz tasarımıyla yoğun ilgi gördü. Çokça tercih edilen ve sevilen crossover, dikkat çeken bir tasarım değişikliğine gitti. Markanın yeni logosu da otomobilde kendisine yakışacak yeri buldu.

Yeni Renault’da büyük değişiklik

Renault, son model Captur'u tanıttı.

Otomobilde yapılan diğer değişiklik ise yeni bir ızgara ve yeni aydınlatma tasarımlarına geçiş sağlandı. Tüm bunlarla birlikte ortaya çıkan Captur, alıştığımız modelden farklı bir görünüme sahip oldu. Aracın ön tasarımında çok büyük değişimler yapılış fakat arka tasarımda önemli bir değişikliğe gidilmediği görülüyor. Arka kısımda yapılan tek şey yeni logonun varlığını görüyoruz.

Aracın iç kısmındaki yeni tasarımlar

Renault, son model Captur'u tanıttı.

Yeni Renault Captur'un iç tasarımında büyük bir değişim görmüyoruz. Bu bağlamda; aracın bilgi eğlence ekranı büyütüldüğü ve 10.4 inç boyuta ulaştığı kendisini ilk anda fark ettiriyor. Donanım seviyesine göre artan tam dijital gösterge ekranı ise en fazla 10,25 inç boyutunda olacak. İç mekan kaplamaları ise deri döşemeden arındırıldı. Yeni Captur'da geri dönüştürülmüş malzeme tercih edildi.

Renault Captur’un Türkiye’deki fiyatı ne kadar olacak? 

Renault, son model Captur'u tanıttı.

Aracın baz modeli, 1.0 litrelik 90 beygir gücündeki motora ev sahipliği yapmaya devam edecek.  140 beygir güç üreten 1.3 litrelik motor da seçeneklerden bir tanesi olacak. Tüm bunları yetersiz bulanlar, yine 1.3 litrelik 160 beygirlik versiyonu satın alabilecekler. Bunların hiçbirini istemezseniz, bu kez de toplamda 145 beygir güç üreten, 1.6 litrelik hibrit motor seçeneğine bakabileceksiniz. Renault Captur, yıl sonu itibarıyla markanın İspanya'daki fabrikasında üretime başlayacak. Sonraki süreçte de öncelikle Avrupa pazarında satışa sunulacak. Renault Captur'un Türkiye'deki satış fiyatının 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL bandı arasında olması bekleniyor.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal