Bahar dizisinde Aziz Uras karakterine hayat veriyor: Demirhan Demircioğlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Reyting rekorları kıran Bahar dizisinde Aziz Uras Yavuzoğlu karakterine hayat veren genç oyuncu Demirhan Demircioğlu’nun hayatı ve oyunculuk kariyeri merak edildi. Peki Demirhan Demircioğlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar…

05.04.2024-10:33 - (Son Güncelleme: 05.04.2024-10:33) Bahar dizisinde Aziz Uras karakterine hayat veriyor: Demirhan Demircioğlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Her Salı günleri Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisinin dikkat çeken oyuncularından birisi olan Demirhan Demircioğlu, hayatı ve kariyeri araştırılan isimler arasında yer alıyor. Dizide Bahar’ın iki çocuğundan birisi olan Aziz Uras Yavuzoğlu karakterini canlandıran Demirhan Demircioğlu hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarına yöneldi. Peki Demirhan Demircioğlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Demirhan Demircioğlu kimdir?

Demirhan Demircioğlu, İstanbul'da 1993 yılında dünyaya geldi. 29 yaşında olan Demircioğlu, 1,80 boyunda ve lisans mezunudur. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra müzikle de ilgilenmektedir.

Bahar dizisinde Aziz Uras karakterine hayat veriyor: Demirhan Demircioğlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

İlk olarak 2020 yılında yayınlanan Hekimoğlu dizisinde rol aldı. Kerem karakterini canlandıran Demircioğlu, aynı zamanda Fuse Tea, Vakıfbank gibi reklam filmlerinde de yer aldı. Şu anda ise Bahar dizisinde Bahar'ın oğlu Aziz Uras'ı canlandırmaktadır.

Demirhan Demircioğlu’nun ‘@demirhan.demircioğlu’ adındaki Instagram hesabında 128 bin civarında takipçisi bulunmaktadır.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal