Survivor Sembol Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021'de final yaklaşıyor. Kazanılan semboller yarışmacıları yarı finale taşıyor. Peki, 19 Haziran Survivor sembolü kim kazandı?

20.06.2021-14:02 - (Son Güncelleme: 20.06.2021-14:02) Survivor Sembol Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2021'de final yaklaştıkça yarışmalardaki heyecan da artıyor. Dün gece Survivor'da sembol oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar sezon boyunca biriktirdikleri sembolleri finale çıkmak için kullandılar. Dün gece sembol oyununu kazanan yarışmacı İstanbul'da düzenlenecek olan yarı finale katılmaya hak kazandı. Survivor takipçileri sembol oyununu kim kazandı sorusunu araştırmaya başladı. 

Dün akşam yapılan sembol yarışmasında yarışmacılar nefes kesen bir mücadele sergiledi. Sezon boyunca oynanan sembol oyunlarını kazanarak Aleyna ve İsmail beşer sembol biriktirmişlerdi. Aleyna ve İsmail, sembol oyunu finalinde bu sembolleri can olarak kullanabildiler. Diğer yarışmacılar olan Ayşe, Berkay ve Poyraz'a ise ikişer can verildi. Böylece Aleyna ve İsmail yarışmaya avantajlı başlamış oldular. 

SEMBOLÜN SAHİBİ KİM OLDU? 

19 Haziran'da ekranlara yansıyan yarışmada Aleyna ve İsmail sembolü kazanmak için büyük bir mücadele ortaya koydu. İlk karşılaşma serisi 1-1'lik skorla sonlandıktan sonra yarı finale adını yazdırmak isteyen İsmail, gücünün hepsini ortaya koydu. Sembol oyununun kazanını İsmail oldu. Böylece İsmail yarı finale adını yazdırdı. Aleyna ise oyunu kaybettiği için gözyaşlarına hakim olamadı. 

SURVİVOR FİNAL NE ZAMAN? 

Survivor'da son olarak Dora'nın elenmesi ile yarışmada beş isim kaldı. Mavi takımdan Ayşe ve Poyraz, kırmızı takımdan ise Berkay, Aleyna ve İsmail Survivor 2021'de yarışmaya devam eden beş isim oldu. 

Survivor 2021, 9 Ocak'ta 24 yarışmacı ile beraber başlamıştı. Yaklaşık altı ay süren mücadele ardından Survivor finaline sayılı günler kaldı. Survivor'ın yarı finali 24 Haziran Perşembe günü, finali ise 25 Haziran Cuma günü İstanbul'da yapılacak. 

İSMAİL BALABAN KİMDİR? 

19 Haziran'da oynanan sembol oyununu kazanması ile İsmail Balaban yarı finale adını yazdırdı. İzleyiciler, yarı finale gitmeye hak kazanan İsmail'in hayatını merak ediyor. 'Surviror, İsmail kaç yaşında,nereli?' sorularının cevabı araştırılıyor. 

İsmail Balaban, 3 Eylül 1987 yılında Antalya'da Akçak köyünde doğdu. Survivor İsmail, yağlı güreşçidir. Survivor İsmail, 2011 yılında gerçekleşen 651. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde üçüncülük elde ederek başpehlivanlık kategorisinde yarışmaya hak kazandı. 2013 yılında ise büyük bir mücadele göstererek Kırkpınar Yağlı Güreşlerini kazanarak başpehlivan olmayı başardı. 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni de kazanarak ikinci kere başpehlivan oldu. İsmail Balaban'ın ikiz kardeşi Turan Balaban'da yağlı güreşçidir. 

Survivor 2021'e mavi takımda ünlüler kategorisinde yarışmaya başlayan Survivor İsmail, yarı finale çıkmaya hak kazandı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal